Jouw automatiseringssytemen in perfecte conditie

Bij Actemium is het onderhoud van jouw industriële automatisering als besturings- en informatiesystemen in goede handen. Professioneel onderhoud betekent meer dan alleen ‘repareren wat kapot is’. Wij staan voor een langdurige en succesvolle klantrelatie, waarin we samen met je werken aan structurele oplossingen. We kiezen nadrukkelijk voor een persoonlijke aanpak. Je krijgt te maken met een vast team van service engineers en een aanspreekpunt. Ons team zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op een service en onderhoudsconcept dat naadloos aansluit bij jouw productieproces. Het resultaat: veilige en betrouwbare systemen, gemotiveerde medewerkers en bovenal tevreden klanten, een sterk imago en meer winst.

Door Actemium Industrial Services wordt nazorg verleend aan een grote diversiteit van applicaties. Dit in de vorm van een 24/7 ondersteuning op zowel hardware als software applicaties binnen de industriële automatisering en informatisering(MES). Je moet hierbij denken aan ondersteuning op PLC, veiligheidssystemen, PC systemen en (software)applicaties plus de tussenliggende netwerken als Profibus DP/PA, Profinet en Industrial Ethernet.

Actemium Industrial Services beschikt over deskundige engineers en de modernste gereedschappen om jouw applicaties (op afstand) te beheren. Je bent hierdoor verzekerd van continuïteit. Afhankelijk van jouw wensen en eisen kan Actemium uw organisatie ondersteunen bij correctief, preventief en modicatief onderhoud. Ook voor het afsluiten van reserveonderdelenabonnementen bent je bij Actemium aan het juiste adres.

Onze diensten op een rij:

Inspectief onderhoud

Correctief onderhoud

24/7 support

Opleidingen op het gebied van automatisering

Structurele verbetervoor-stellen (op basis van root cause analyses)

Abonnementen voor reserveonderdelen

Software back-up en documentbeheer

Continuïteits-management  

Patch management

Cybersecurity

Profibus en Profinet conditiemeting

Een kop koffie drinken met experts uit jouw regio?
Neem contact op met één van de experts uit jouw regio voor meer informatie over onze oplossingen op het gebied van industriële automatisering. Of stel jouw vraag via onderstaand contactformulier.
Ronald Rietkerk
Client Manager - Zwolle/Veendam
[javascript protected email address]
+31 (0)6 22 48 63 69
Hugo van de Guchte
Business Unit Manager - Dordrecht
[javascript protected email address]
+31 (0)6 20 01 29 56
Jordy Walraven
Business Unit Manager - Goes
[javascript protected email address]
+31 (0)6 11 30 80 82
Martijn Hallink
Business Unit Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0) 6 21 62 17 49
Stel jouw vraag via het contactformulier