Beveiligingsinstallaties

Gecertificeerde beveiligingsinstallaties: brandmeldinstallaties, ontruimingsalarminstallaties ..

Zoals je wellicht weet ligt de wettelijke verantwoordelijkheid voor de brandveiligheid eenzijdig bij jou als eigenaar/gebruiker van een gebouw. Een brand kan desastreuze gevolgen hebben voor het voortbestaan van jouw bedrijf. Of zelfs het risico dat medewerkers bij een brand gewond kunnen raken of erger!

Signaleer een brand in een zo vroeg mogelijk stadium en neem op tijd maatregelen met een brandmeldinstallatie (BMI). Dit beperkt of kan zelfs schade voorkomen als gevolg van een brand. Alarmeer ook jouw medewerkers bij een brand of calamiteit en zorg ervoor dat ze op tijd het pand verlaten door middel van een ontruimingsinstallatie (OAI).

Onze specialisten bij Actemium kunnen je voorzien van:

  • Gecertificeerde ontruimingsalarminstallaties
  • Gecertificeerde brandmeldinstallaties
  • Camerabeveiliging
  • Procesobservatie
  • Inbraakbeveiligingsinstallaties
  • Toegangscontrole

De BMI & OAI moeten uiteraard betrouwbaar zijn. De kwaliteit van de toegepaste componenten en de juiste wijze van aanleg zijn hierop van invloed. Onze specialisten bij Actemium kunnen je voorzien van een passend advies en installeren voor jou een BMI en/of OAI volgens de juiste procedures. Zo zijn we volgens de gestelde eisen in het bezit van de certificeringen volgens de CCV Regelingen “Installeren BMI & OAI”.

Vraag ernaar bij één van onze experts!

Blog: 
6 redenen om te kiezen voor een gecertificeerde brandmeldinstallatie

Waar ligt de verantwoordelijkheid? Waarom te kiezen voor een gecertificeerde brandmeldinstallatie (BMI)? Allemaal zaken die we denken te weten, maar weten we het wel echt? Voor jou op een rijtje: 6 redenen om te kiezen voor een gecertificeerde BMI.

Vraag het onze experts:

Servaas Wiendels
Client Manager - Actemium
[javascript protected email address]
+31 (0)6 51 85 88 09
Raymond Kluin
Client Manager - Actemium
[javascript protected email address]
+31 (0)6 31 65 04 66

Voor vragen kun je ook gebruik maken van het contactformulier: