Powering innovation, driving technology

Service

Jouw idee is nu een goed werkend product, en we streven ernaar dit zo te houden. Onze service is essentieel!

Service van elektronicamodules: nu én op termijn

De service van elektronicamodules is een belangrijk onderdeel van ons werk. Wij controleren elke PCBA die je bij ons afneemt uitvoerig vóór levering. En op verzoek testen we deze volgens de vastgestelde specificaties. Maar ook ná levering van jouw elektronicamodule wil je kunnen vertrouwen op goede service en – mocht het nodig zijn – reparatiemogelijkheden. Uiteraard is dat een integraal onderdeel van het dienstenpakket van Actemium. En dan is het goed om te weten dat we jarenlange ervaring hebben met alle vormen van onderhoud en reparatie van de meest uiteenlopende PCBA’s.

Onze specialisten van de service- en reparatieafdeling gaan echter nog een stap verder. Zij stellen je eventueel productverbeteringen voor en voeren modificaties aan uw bestaande producten door. Daarvoor hebben ze niet alleen de technische kennis en apparatuur. Ze zorgen er ook voor dat een dergelijk traject zo soepel mogelijk loopt.

Grondig testen is essentieel voor kwaliteitsborging

Wanneer wij producten voor je ontwikkelen stellen we samen met jou een testdocument op. In dat document lichten we alle specificaties en functionaliteiten uitvoerig door. Wij testen echter niet alleen de producten die wij zelf ontwikkelen. Ook al bestaande producten kunnen wij voor je testen.

Het grondig testen van PCBA’s is een randvoorwaarde voor een goede productkwaliteit. Je kunt voor diverse testmogelijkheden bij Actemium terecht:

  • duurtest;
  • functionele test;
  • röntgenscan;
  • klimaattest;
  • veiligheids-/hoogspanningstest;
  • optische inspectie.

Service van elektronicamodules is ook: nazorg en support

Als klant reken je op goede nazorg en support. Direct na levering en als het nodig is nog jaren daarna. Wij leveren die ondersteuning graag. Ook periodiek onderhoud van jouw product on-site of in het veld behoort tot de mogelijkheden.

In de elektronica-industrie zijn oude of verouderde onderdelen een veel voorkomend probleem. Actemium helpt met de levering van deze obsolete onderdelen. Wij werken namelijk wereldwijd met componentleveranciers samen. Hierdoor kunnen wij relatief snel componenten leveren die doorgaans moeilijk of niet meer leverbaar zijn.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.