Powering innovation, driving technology

Elektronica

Op zoek naar een one-stop-shop rondom innovatieve elektronica modules? Of het nu gaat om ontwikkeling, industrialisatie, inkoop, productie of nazorg; wij zorgen dat je trefzeker van idee naar een duurzaam product gaat. Onze ruime ervaring in de hightechindustrie werkt op veel manieren in je voordeel. Een ding is zeker: je nieuwe modules gaan je machines en opdrachtgevers op de lange termijn maximaal versterken.

De slimste besturing

Elektronica is de basis van elke besturing. Technologische ontwikkelingen zorgen dat de componenten voor elektronica modules steeds complexer worden. Dit betekent voor jou dat er steeds meer mogelijkheden en kansen liggen om via slimme besturing meer uit je machines te halen. Dan moet je alleen wel kunnen bouwen op een partner die weet wat hij doet en die je tijdens het hele proces kan ondersteunen.

Veelzijdige services

Dat is precies waar onze specialisten voor staan. In de voorfase kijken we samen naar de technische en praktische haalbaarheid. Daarna ontwerpen en ontwikkelen we modules die naadloos aansluiten bij je behoeften. Met ons wereldwijde bereik zijn de inkoop en logistiek in uitstekende handen. Bij de productie kun je rekenen op a short time to market. Je beschikt nu over industriële (micro-)elektronica waar je op de lange termijn mee vooruit kunt. Mocht het ooit nodig zijn, dan kunnen we je bestaande module herontwerpen, zodat het bruikbaar blijft in de huidige toepassing.

Je voordelen op een rij

Als het op elektronica aankomt, zijn specialistische kennis, een procesgerichte aanpak en geavanceerde tools een absolute must. Reken bij ons altijd op:

  • Korte doorlooptijden tijdens de ontwikkeling en levering van je prototype;
  • Modules die door cost engineering klaar zijn voor kostenefficiënte productie;
  • Modules die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen;
  • One-stop-shopping voor werkelijk alles rondom je elektronicamodules.

Het grote voordeel van een netwerk

Elektronica is onze specialiteit. Het mooie is dat we binnen Actemium nog veel meer specialisaties hebben die de industrie vooruit duwen. En dan is Actemium ook nog eens onderdeel van een wereldwijd technisch netwerk. Dit is voordelig qua innovatieve mogelijkheden, inkoopcondities, de beschikbaarheid van componenten en services.

Download onze elektronica brochure

Elektronica is de basis voor elke besturing. Het is daarom niet verwonderlijk dat Actemium een eigen elektronica-afdeling heeft. Die vertaalt jouw ideeën en verwachtingen naar een (elektronica)product, of een specifiek besturingsonderdeel. Samen met jou definiëren wij je wensen en onderzoeken wij de technische en praktische haalbaarheid van jouw vraag. Met deze procesgerichte aanpak en geavanceerde tools ontwikkelen en ontwerpen wij elektronica die exact aansluit bij jouw behoeften.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.