Home Solutions & Services Consultancy Webinar Een industrieel dataplatform: de motor van je digitale transformatie
Een industrieel dataplatform is de basis voor optimalisatie

Webinar Een industrieel dataplatform: de motor van je digitale transformatie

De laatste jaren hebben vele productiebedrijven steeds meer databronnen en systemen rondom de productie opgebouwd. Is dit bij jou ook het geval? En vind je het lastig informatie uit deze systemen te combineren? Of ziet je door de bomen het bos niet meer in alle communicatie tussen deze systemen? Kijk het webinar terug en kom te weten hoe een Industrieel dataplatform hierbij uitkomst kan bieden.

Digitale transformatie versnellen

Door digitalisering kunnen organisaties groeien en beter omgaan met trends en uitdagingen. Veel productie- en assemblagebedrijven gebruiken al digitale technologie om data uit hun processen te halen en te analyseren. Niet in alle gevallen leidt dit tot de gewenste resultaten. In dit webinar vertellen we hoe een industrieel dataplatform je helpt jouw digitale transformatie te versnellen en succesvol te maken.

Onderwerpen

  • Data integratie
  • Data architectuur
  • Cloud integratie

(Terug)kijken?

Wil je het webinar (terug)kijken? Vul dan onderstaand formulier in en we sturen je de link.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.