voor een optimale productieomgeving

Hardware engineering

Als het gaat om hardware engineering denk je misschien: "Elke kast is anders." Maar wist je dat in veel gevallen ongeveer 80% van de paneelkasten hetzelfde is en daarom repeterend kan worden gebouwd?

(Re-)design

Voor de resterende 20% ontwerpen en bouwen wij in overleg met jou een passende oplossing. Met de juiste combinatie van standaardbouw en modulaire paneelbouw (re-design) heb jij de eerste winst te pakken. Wij noemen dat: slim bouwen.

Cost of goods-engineering

Maar ook wanneer de gewenste kast met bijbehorende functionaliteiten al vast staat, kan er vaak efficiënter en voordeliger worden gebouwd. Wij kunnen je adviseren over de materiaalkeuze. Onafhankelijk van merken of leveranciers en met gebruikmaking van de inkoopkracht van ons netwerk. Daarmee ben je altijd verzekerd van het juiste materiaal voor de beste plek.

UL Panel Shop Builder

Het spreekt voor zich dat onze installaties voldoen aan de strengste normen en richtlijnen. Zo is Actemium onder andere gecertificeerd UL Listen Panel Shop Builder, een certificering voor de Amerikaanse en Canadese markt. Een onderdeel daarvan is de UL 508-normering.

Ook bouwen wij volgens EMC- en EX-normering. Dat is een unieke mix van normeringen waarvan wij als één van de weinige paneelbouwers in Nederland voldoen.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.