Home Solutions & Services Consultancy Whitepaper: Risk Based Patch Management helpt je om gestructureerd om te gaan met updates
Installatie van updates voor software en firmware kost tijd

Whitepaper: Risk Based Patch Management helpt je om gestructureerd om te gaan met updates

Het installeren van updates voor software en firmware is vaak complex en risicovol. Hoe verhoog je de cyberweerbaarheid van jouw organisatie? Lees in dit whitepaper alle belangrijke informatie met betrekking tot het installeren van updates.

Verhoog stapsgewijs de cyberweerbaarheid van jouw fabriek

Met updates verhelpen leveranciers kwetsbaarheden in hun software, waardoor deze beter beschermd is tegen cyberaanvallen. Daarnaast verbeteren updates vaak de functionaliteit van software. In IT-omgevingen is het heel normaal om updates automatisch te laten installeren, maar in OT-omgevingen geldt dit niet. Als productiebedrijf wil je wel beschermd zijn én blijven tegen cyberaanvallen.

Kostbare tijd

Risk Based Patch Management helpt bedrijven om gestructureerd om te gaan met updates. Het borgt de veiligheid en continuïteit, maar door de vele assets binnen je fabriek zul je merken dat dit behoorlijk veel tijd kost. Tijd die jullie niet altijd hebben. 

Met Risk Based Patch Management ontzorgen wij je volledig, voor alle systemen in je fabriek.

Lees hier meer over in het whitepaper.

Whitepaper Risck Based Patch Management

Download het whitepaper

Vul het formulier in en je ontvangt van ons een mail met het whitepaper.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.