Home Solutions & Services Data Analytics Webinar TrendMiner voor de Food & Beverage industrie
Geavanceerde data analytics eenvoudig gemaakt

Webinar TrendMiner voor de Food & Beverage industrie

Analyseer jij cyclustijden en batch-kwaliteiten? Ben jij op zoek naar operational exellence om kosten te verlagen of opbrengst te verhogen? Probeer jij om de apparatuur binnen de juiste bandbreedtes te laten werken? Of probeer jij downtime te voorkomen en onderhoudskosten te verlagen? Volg ons webinar en leer hoe je meer uit jouw productiedata kunt halen, hoe je met een paar kliks de root-causes vindt van je problemen, je waarschuwingen krijgt nog voordat afwijkingen ontstaan en voorspel eenvoudig hoe een batch zich de komende minuten of uren zal ontwikkelen.

Geavanceerde data analytics eenvoudig gemaakt

De voedingsmiddelen- en drankenindustrie staat voor een aantal grote uitdagingen, vooral met steeds veranderend consumentengedrag en -verwachtingen en steeds striktere overheidsvoorschriften. Hogere beschikbaarheid van machines en first time right produceren worden daarmee steeds belangrijker. De digitalisering komt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie op dezelfde manier tot stand als in andere industrieën en met veel van dezelfde uitdagingen. Juist nu technologie zich heeft ontwikkeld om meer apparaten in fabrieken met elkaar te verbinden en data te genereren, moeten je als technoloog ook in staat zijn om sneller en meer met deze data te doen en je fabriek slimmer te besturen.

TrendMiner is de oplossing waarmee proces- en voedseltechnologen en continuous improvement managers sneller een substantiële bijdrage hieraan kunnen leveren.

In dit webinar leer je hoe TrendMiner je kan helpen met:

  • het analyseren van cyclustijden en batchkwaliteiten
  • het vinden van operational exellence om kosten te verlagen of opbrengst te verhogen
  • het laten werken van jouw apparatuur binnen de juiste bandbreedtes
  • het voorkomen van downtime en onderhoudskosten te verlagen

TrendMiner maakt gebruik van de time-series data om dit allemaal te doen, maar gaat een stap verder door deze data te combineren met proces-contextgegevens, zoals bijvoorbeeld de productie-, onderhouds- en kwaliteitsdata waardoor de gegevens beschikbaar worden voor analyse en samenwerking met het hele team.

Met TrendMiner heeft Actemium dé analyse-tool in huis die de kennis van data-analyse laagdrempelig ter beschikking stelt aan technologen. Hiermee wordt toegang gegeven tot de voordelen van snelle en complexe procesdata-analyse zonder data-scientist te hoeven zijn.

Sprekers

Wouter Daniels (TrendMiner)
Frits de Raad (Actemium)

Onderwerpen

  • TrendMiner: wat is het, wat kan het, hoe kan het mij helpen?
  • Live demonstratie van TrendMiner in F&B industrie
  • Kennismakingsaanbod

Praktische informatie

Evenement
Webinar TrendMiner voor de Food & Beverage industrie

Tijdsduur
51 minuten

Voor wie?
Proces-technologen, plant mangement hoofd productie, continuous improvement managers, proces-automatisering engineers

TrendMiner - Monitor
Webinar

(Terug)kijken?

Wil je het webinar (terug)kijken? Vul onderstaand formulier. Dan sturen we je de link.

Heb je een vraag? Ook die kun je hier stellen.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.