Project 6-25 is een project van de FME, die de ambitie nastreven om 6 miljoen ton minder industriële koolstofemissies te hebben in 2025. Dit project onderstreept de cruciale rol die technologie zal spelen bij het succesvol aanpakken van de klimaat- en energie-uitdagingen waarmee de samenleving wordt geconfronteerd. Door de koolstofvoetafdruk van de industrie te verkleinen en grootschalige implementatie van innovatieve technologieën mogelijk te maken, kan Project 6-25 een blijvende bijdrage leveren aan een duurzamere samenleving.

Wij helpen, als partner van Project 6-25, deze ambities te realiseren. Dit doen wij onder andere door in te zetten op CO2 reductie. Meer weten over de doelen van Project 6-25? Neem dan eens een kijkje in de brochure via onderstaande button. 

Wij maken het verschil!

Wij zijn een onafhankelijk en gepassioneerd team van specialisten die op een efficiënte, duurzame en veilige manier slimme, groene, industriële oplossingen ontwikkelen. We gebruiken nieuwe technieken en kennis om engineering- en productieprocessen te beheren en te verbeteren en zo efficiënt mogelijk te zijn met zo min mogelijk afval.

Als betrouwbare Business Engineering Partner nemen wij de klant volledig mee in de reis naar duurzaamheid. Met onze kennis kunnen wij adviseren, ondersteunen en verandering in gang zetten van idee tot implementatie. Om de fabriek zo uitgebreid mogelijk in kaart te brengen, gebruiken we een aantal door ons zelf ontwikkelde tools:

  • CO2 Reductie Tool; we maken een 3D-scan en visualisatie van de plant en richten ons op het verkleinen van de CO2 Footprint en het behalen van winstgevendheid door duurzaamheid.
  • Act 2 de Max workshop; we brengen de fabriek in kaart door middel van een game / workshop en richten ons op productieverbetering en verduurzaming.
  • Compliance scan; we voeren een scan uit door middel van een risk assessment workshop met een duidelijke focus op preventie en om onze de afnemer van onze klanten te bewijzen dat het product duurzaam is geproduceerd.
  • Digital Operator Assistant Tool; met deze tool creëren we waarde door voorspelbaarheid in onderhoud en daarmee productieoptimalisatie en duurzaamheid.

Meer informatie over onze bijdrage aan Project 6-25 vind je op onze partnerpagina, via onderstaande button.

Op zoek naar een ervaren industriële partner of meer informatie over onze bijdrage in het project? Neem dan contact met ons op!
Martin van Hal
Business Unit Manager - Veendam / Zwolle
[javascript protected email address]
+31 (0)6 25 73 45 60
Voor vragen kun je ook gebruik maken van het contactformulier