Uw ideeën worden werkelijkheid met Plant Design
Fabrieksbouw

Slimme fabrieksbouw rendeert op vele fronten

Een slim ingerichte fabriek is veruit de beste garantie voor een kansrijke toekomst. Een doordachte inzet van technologie maakt je fabriek efficiënter, veiliger, duurzamer en meer flexibel. Bij Actemium hebben we alles in huis om jouw productie te optimaliseren. Een ding is zeker: slimme fabrieksbouw rendeert op vele fronten.

Uitdagend technisch project in het verschiet?

Fabrieksbouw omvat niet alleen de bouw van nieuwe fabrieken. Veel vaker gaat het om uitbreidingen en upgrades van bestaande fabrieken, denk aan vervangings-, verbeter- of voorwaardenscheppende projecten. Wil je er zeker van zijn dat uw projecten batengedreven, onafhankelijk en praktisch ingestoken worden? Met onze totaalaanpak bouwen we al decennialang goed producerende fabrieken. We zijn met name gespecialiseerd in de voeding en chemie.

Balans tussen techniek en praktijk

Fabrieksomgevingen zijn technisch uitdagend. Jouw projecten zijn dat ook. Als voedingsmiddelenproducent wil je misschien jouw productiecapaciteit uitbreiden, terwijl de productiezekerheid hier niet onder mag lijden. Binnen de chemie staat het borgen van de procesveiligheid altijd centraal. Om wat voor fabriek het ook gaat; er moet een optimale balans komen tussen techniek en praktijk. Dat wordt bereikt door vanuit een integraal perspectief naar uw productieomgeving te kijken: productkwaliteit, veiligheid, technische middelen, efficiency, duurzaam ondernemen en productiecapaciteit zijn de belangrijke prestatiepijlers.

De kracht van Actemium

Een groot pluspunt: we weten wat er binnen jullie branche speelt. We begrijpen de impact van beslissingen in keuzes en ontwerpen. Die impact hebben we haarscherp in beeld, omdat we al jarenlang fabrieksomgevingen bouwen. Deze ervaring nemen we mee en vertalen we naar praktische oplossingen op basis van jouw belangrijkste business drivers. Daar komt nog eens bij dat we als onafhankelijk industrieel ingenieursbureau aan geen enkele leverancier verbonden zijn.

Langdurige partnerships

Een slimme fabriek bouwen, doen we samen. Jij kent jouw processen en producten; wij doorgronden technieken, installaties en productiemethoden. Kortom: we slaan een brug tussen management, operatie en techniek. Een fabriek bouwen we voor langdurig gebruik; continue aandacht gedurende de hele levenscyclus is noodzakelijk. Door het aangaan van een langdurige partnership kunnen wij jullie efficiënt en effectief ondersteunen met de instandhouding en optimalisaties. Als geen ander weten we dat er veel kansen liggen om uw fabriek slim te bouwen en onderhouden. We helpen ook graag bij het rondkrijgen van uw businesscase.

Op zoek naar een onafhankelijke en ervaren industriële partner voor de (om)bouw van je fabriek? Neem voor meer informatie contact op met:
Bert Staal
Business Development Manager - Veendam / Zwolle / Drachten
[javascript protected email address]
+31 (0)6 27 85 20 87
Voor vragen kun je ook gebruik maken van het contactformulier