Home Solutions & Services Maintenance Maintenance oplossingen Minder downtime door snellere reparatie en vervanging van defecte onderdelen
Unieke samenwerking

Minder downtime door snellere reparatie en vervanging van defecte onderdelen

Je weet wat het kost als je productieproces stilstaat. Je moet er niet aan denken. Als een elektronisch component defect raakt, wil je zo snel mogelijk weer produceren. Maar wat kun je veel tijd kwijt zijn met het vinden van een specifiek component, een engineer met de juiste kennis voor de installatie en de administratieve rondslomp. Tegenwoordig is weken wachten op een onderdeel realiteit. Zeker als het bewuste component obsolete is. Actemium en UNIS Group bundelen de krachten om de downtime van je industriële proces te verminderen.

UNIS Group en Actemium verminderen downtime

Samen verminderen we downtime door het leveren van de volgende services:

Hoe we dat doen? Lees gauw verder. 

Meer weten over onze partner? Klik hier: UNIS Group.

24/7 helpdesk support

Éen telefoontje naar onze 24/7 helpdesk support en wij regelen de vervanging van defecte elektronische componenten van bestelling tot facturatie èn implementatie. 

Van bestelling tot facturatie en implementatie; wij regelen het voor je!

Heb je een service level agreement lopen bij Actemium? Een slimme keus. Omdat je dan niet hoeft te wanhopen, als je productieproces onverhoopt stil staat door een defect elektronisch component. Éen telefoontje naar onze 24/7 support helpdesk is voldoende om het volledige proces rondom de vervanging of reparatie van je elektronische componenten uit handen te geven aan een deskundige.

Snel het juiste component, zonder gedoe

Die deskundige, onze software service engineer, onderzoekt het defecte component zorgvuldig en besluit samen met UNIS Group tot vervanging of reparatie. Die kennis hoef je niet zelf in huis te hebben. De software service engineer zorgt ook voor de bestelling en de administratieve afhandeling tot en met de facturatie. Dat scheelt tijd en zorgen op een onbetwist cruciaal moment.  Én dit geeft je de zekerheid dat het juiste component besteld en snel geleverd wordt. Mits het component bij UNIS Group beschikbaar is.                                                                          

Kundige en snelle installatie

De kennis voor het installeren van het component niet in huis? Geen probleem, onze software service engineer heeft gedegen kennis van zowel de software systemen als het domein van je industriële proces. Daardoor heb je altijd een deskundige tot je beschikking die het gerepareerde of vervangende component kundig en snel installeert.

Zo verminderen we downtime!

Al overtuigd van de voordelen van een reserveonderdelenabonnement?
Neem contact op om het abonnement op te nemen in je lopende SLA.

Reserveonderdelenabonnement

Met een reserveonderdelenabonnement zijn je kritische elektronische componenten beschikbaar op het moment dat je ze nodig hebt. Getest en wel. Ook als het gaat om obsolete onderdelen. 

Kritische elektronische procesonderdelen (getest) 24/7  beschikbaar

Wil je geen risico lopen? Neem dan een reserveonderdelenabonnement op in je lopende service level agreement. Heb je zo’n abonnement, dan zijn de kritische onderdelen van je proces getest en wel op voorraad bij een UNIS Group vestiging bij jou in de buurt. Gaat een kritisch component defect, dan weet je zeker dat het onderdeel binnen no time beschikbaar is voor installatie. Gegarandeerd. Ook als je proces obsolete is! 

 Als een obsolete elektronisch component defect raakt, is een wekenlange downtime tegenwoordig realiteit.  Een reserveonderdelenabonnement biedt zekerheid.

Oplossing op maat

Geïnteresseerd in een reserveonderdelenabonnement? Neem contact op met je accountmanager. We kijken graag met je welke oplossing het beste is voor jou.  Afhankelijk van de maturiteit van je preventieve maintenance programma zijn er vele mogelijkheden. Sta je laag op de ladder? Dan kunnen we bijvoorbeeld met een volledige scan van je installatie inzicht geven in de kritische modules van je installatie. Weet je precies over welke onderdelen je te allen tijde wilt kunnen beschikken? Dan regelen we dat. Voor alle vraagstukken een oplossing op maat.

Zo verminderen we downtime!

Onze partner: UNIS Group 

 “UNIS Group is de full servicepartner op het gebied van industriële elektronica. Onze focus ligt op het bevorderen van continuïteit van uw industriële productieprocessen: we reduce downtime.

Wij brengen de conditie en risico’s van de besturingskasten in uw productielijnen in kaart. Daarnaast geven we inzicht in de voorraad en beschikbaarheid van reserveonderdelen voor uw geïnstalleerde elektronische modules. Dankzij deze waardevolle informatie kunt u de juiste keuzes voor toekomstige productieprestaties maken.”

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.