voor een optimale productieomgeving

Supply Chain Management

Bij optimale paneelbouw komt veel meer kijken dan alleen techniek. Ook op het gebied van kosten, logistiek en voorraadbeheer is er veel winst te behalen. Komt het even goed uit dat we Supply Chain Management als onmisbaar element van paneelbouw beschouwen. Samen gaan we aan tafel om je processen en keten zo ideaal mogelijk in te richten. Het doel is duidelijk: maximaal rendement uit je productieomgeving halen.

De fijne details van paneelbouw

Uit welke kasten zijn mijn besturingskasten opgebouwd en hoe kan ik hierop besparen? Hoe regel ik de interne en externe logistiek en waar haal ik de juiste materialen voor mijn paneelbouw vandaan? Welk volume aan panelen is voor mij ideaal? Hoe organiseer ik dit qua voorraadbeheer? Al deze vragen (en meer) hebben grote impact op de efficiëntie van je productieproces. Gelukkig denken wij vanuit ieder aspect van paneelbouw met je mee.

Op naar de ideale flow

Uitgekiende Supply Chain Management verbetert je concurrentiepositie. Dat is dan ook precies ons uitgangspunt. In nauwe samenwerking met jou én met al onze leveranciers bedenken we passende antwoorden op al je vraagstukken. Alles is gericht op een optimale samenwerking en gestroomlijnde processen. Kortom: we creëren van begin tot eind een ideale flow in je productieproces.

Van alle markten thuis

Zo regelen we scherpe prijzen in materiaal en adviseren we over componentkeuzes en engineering. We stroomlijnen interne en externe logistieke processen om kosten te reduceren. We automatiseren werkprocessen. Samen bepalen we je ideale seriegrootte op dat moment. Je productie is zo ingericht dat je just in time levert. 

Sterkst mogelijke partnerschip 

Een optimale Supply Chain Management is het resultaat van verregaand partnerschip. Verwachtingen en behoeftes zijn met elkaar in lijn. De hele keten staat met elkaar in verbinding. Actemium zelf is onderdeel van een wereldwijd netwerk vol technisch specialisten. We beschikken hierdoor onder andere over mondiale inkoopkanalen en dus scherpe inkoopprijzen. Bij eventuele leveringsproblemen kunnen we snel en gemakkelijk uitwijken.

Steeds meer waarde

Een goede ketensamenwerking is de basis van ieder succesvol bedrijf. Als een van de grootste paneelbouwers van Nederland met wereldwijde contacten zijn we als geen ander in staat om al jouw bedrijfsprocessen te integreren en te coördineren. Zo voegen we op alle vlakken constant waarde toe.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.