Home Solutions & Services Maintenance Maintenance 24-7 support
Jouw Actemium Helpdesk: vast aanspreekpunt

Maintenance 24-7 Support

Bij Actemium is het onderhoud van jouw industriële automatisering als besturings- en informatiesystemen in goede handen. Professioneel onderhoud betekent meer dan alleen ‘repareren wat kapot is’. Wij staan voor een langdurige en succesvolle klantrelatie, waarin we samen met jou werken aan structurele oplossingen. We kiezen nadrukkelijk voor een persoonlijke aanpak.

Advies op maat

Je krijgt te maken met een vast team van service engineers en een aanspreekpunt. Ons team zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op een service- en onderhoudsconcept dat naadloos aansluit bij jouw productieproces. Bovendien kun je erop vertrouwen dat jouw productie-installaties voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Het resultaat

  • Veilige en betrouwbare systemen
  • Gemotiveerde medewerkers
  • Tevreden klanten
  • Een sterk imago
  • Meer winst

Altijd bereikbaar

Als een probleem ontstaat is een directe oplossing erg belangrijk. Actemium is 24/7 bereikbaar voor het melden van storingen op het gebied van hard- en software applicaties binnen de industriële automatisering, informatisering (MES) en elektrotechniek. Je moet hierbij denken aan ondersteuning op PLC-systemen, veiligheidssystemen, PC-systemen en (software)-applicaties, de tussenliggende netwerken als Profibus DP/PA, Profinet en Industrial Ethernet. 

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.