Home Segmenten Pharmacy Webinar Papierloze Fabriek: digitaliseer jouw processen met Workflow
Papierloos begeleiden en registreren van jouw complete productieproces

Webinar Papierloze Fabriek: digitaliseer jouw processen met Workflow

Vind je dat het documenteren van alle gegevens rondom het productieproces om te voldoen aan de GMP-wetgeving ook zo enorm tijdrovend is? En vraag je jezelf wel eens af of dit voor jouw organisatie niet anders kan in dit digitale tijdperk? Volg dan het webinar van Actemium en Novotek online vanaf je eigen werkplek en leer over de mogelijkheden om workflows en standaard operator-procedures te digitaliseren.

Een fabriek zonder papier biedt voordelen

Het overgaan naar een papierloze fabriek biedt diverse voordelen. Het systeem stuurt operators aan om de juiste activiteiten in de juiste volgorde en op de juiste manier te doen, waardoor er minder fouten ontstaan. Er is daarnaast minder tijd nodig om batches goed te keuren. Verder is het makkelijker te controleren op afwijkingen. Digitale data is namelijk makkelijker en sneller terug te vinden. Daarnaast is deze data ook te gebruiken om de processen te optimaliseren.  Je kunt sneller reageren op vragen en klachten van klanten of eventuele terugroepacties. Dit zijn de belangrijkste  voordelen die de papierloze fabriek jou kan bieden. Tijdens het webinar van Actemium en Novotek worden deze voordelen verder besproken en tevens hoe je deze kunt realiseren.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is interessant voor: QA-enigneers, QA-office, Validatie engineers, Automation engineers, Software engineers, Productie-operators, Productiemanagers, Plant managers, Manufacturing managers, Project engineers, Project managers, Process engineers, Maintenance engineers, Maintenance managers.

(Terug)kijken?

Wil je het webinar (terug)kijken? Vul dan onderstaand formulier in en we sturen je de link.

Heb je een vraag? Ook die kun je hier stellen. Of neem contact op met een van onze experts.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.