Home Feed Evenementen VICTAM International 2022
Samen naar een succesvolle toekomst in de feed
VICTAM International 2022

De VICTAM is 's werelds grootste toegewijde evenement voor de diervoederverwerkende industrie dat plaatsvindt van 31 mei 2022 tot 2 juni 2022.

Optimaliseren en automatiseren productieproces

Als producent in de feed-sector wil je zo goed mogelijk voer maken, tegen zo laag mogelijke productiekosten. Je wilt met meer inzicht nog betere beslissingen kunnen nemen. Zodat je jouw klant variatie en flexibiliteit kan bieden. Daarnaast kunnen slimme oplossingen je helpen om het beste uit jouw fabriek te halen. 

Grootste en toonaagevende beurs in de diervoederverwerkende industrie

Van 31 mei tot 2 juni 2022 vind in de Jaarbeurs in Utrecht de VICTAM International 2022 plaats. Het event wordt elke keer gehouden in verschillende steden. De laatste editie was in 2019 in Keulen. De VICTAM is het belangrijkste evenement voor de geavanceerde technologie die nodig is bij de verwerking en productie voor de diervoederindustrie. Daarnaast is het evenement voor grondstoffen en additieven die worden gebruikt voor veilige en kosteneffectieve diervoeder. De machinebouwers zorgen misschien wel voor dé perfecte toevoeging in jouw productieproces. Het evenement wordt aangevuld met een aantal conferenties over actuele onderwerpen binnen de genoemde industrie. 

victam

 

Ideeën uitwisselen?

De Actemium Feed Business Units uit binnen- en buitenland staan tijdens de VICTAM International voor je klaar. We ontvangen je graag op onze stand. Om samen te praten over de nieuwste ontwikkelingen binnen je bedrijf en in de branche. 

 

 

     Prachtische informatie 

 

 

Datum
Di 31-5 2022 – Do 2-6-2022

 

 

Voor wie?
Iedereen uit de Feed sector

 

 

Kosten
Gratis toegang

 

Aanmelden?

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten! 

Heb je vragen? Bel ons op +31(0)888318999.

Tot ziens!