Home Consultancy Nieuws & Blogs Actemium consultants gecertificeerd als cyber security expert

Actemium consultants gecertificeerd als cyber security expert

Consultancy tag corner

Cyber security in de industrie, een belangrijk onderwerp, maar ook een breed onderwerp. Als u start met dit onderwerp bent u waarschijnlijk al snel de weg kwijt in het woud van interessante en relevante artikelen, webinars en productpresentaties, maar ook wat betreft standaarden en regelgeving. Daarnaast komen er veel nieuwe, technische termen naar voren die het lastig maken het onderwerp te doorgronden. De meeste toegespitst op IT-systemen. 

Hoe zorgt u ervoor om gedegen beslissingen te nemen bij het beveiligen van uw productieomgeving? Een standaard biedt uitkomst door het scheppen van een kader, het definiëren van terminologie en het voorschrijven van een aanpak. Maar ook het inschakelen van een cyber security expert kan u hierbij helpen.

Standaard geschreven voor de industrie

Wij hebben al jaren aandacht voor cyber security met het oog op de bedrijfscontinuïteit van onze klanten. Hierbij hebben wij ervoor gekozen om de ISA/IEC-62443 (voorheen ISA-99) standaard te volgen. De reden hiervoor is dat deze standaard speciaal is geschreven voor de industrie. De tak van sport waarin wij actief zijn en onze expertise bewezen hebben.

Cyber security expert met internationaal erkende certificering

Om de betekenis voor deze standaard te onderstrepen zijn er onlangs twee consultants, Gert Ippel en Suzanne de Grooth-Verlijsdonk, gecertificeerd als ISA-62443 cyber security expert. Dit betekent dat zij de examens op alle onderdelen van cyber security: fundamentals, risk analysis, design and implementation en maintenance, met goed gevolg hebben afgerond. Met deze internationaal erkende certificering kunnen zij u uitstekend ondersteunen bij het blijvend beveiligen van uw industriële processen!

Wilt u meer informatie over de ISA-62443 standaard of hoe u uw industriële proces kunt beveiligen tegen dreigingen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Gert Ippel
Consultant Industrial Cybersecurity - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 40 48 65 66