Home Consultancy Nieuws & Blogs Je hele fabriek continu beveiligd tegen cyberaanvallen
Risk Based Patch Management, voor alle systemen in je fabriek

Je hele fabriek continu beveiligd tegen cyberaanvallen

Consultancy tag corner Maintenance tag corner

Als productiebedrijf wil je beschermd zijn én blijven tegen cyberaanvallen. Met Risk Based Patch Management ontzorgen we je volledig, voor alle systemen in je fabriek.

Risk Based Patch Management van Actemium bestaat uit 4 stappen. In stap 1 inventariseren we welke assets en bijbehorende software jouw fabriek heeft. Dit doen we grotendeels automatisch. Voor elke asset checken we of er updates zijn en welke kwetsbaarheden die wegnemen. In stap 2 brengen we in kaart welke kwetsbaarheden van toepassing zijn op jouw fabriek. In stap 3 wegen we het belang van deze kwetsbaarheden en kijken we of er een patch voor is. Zo ja, dan testen we de patch op functionaliteit en compatibiliteit. Tot slot (stap 4) stellen we een protocol op waarin staat hoe de updates moeten worden uitgerold. 

Adviserende rol

We adviseren je op welke termijn je het beste een bepaalde update installeert: direct, binnen 24 uur of eventueel bij een volgende onderhoudstop. De keuze óf je de update wel of niet installeert is aan jou. Soms zullen we adviseren een bepaalde update niet te installeren, omdat hij bijvoorbeeld niet goed werkt of niet compatibel is met andere systemen binnen je fabriek. Je krijgt een maandelijks advies, maar we kijken wel dagelijks of er updates zijn voor jouw systemen. In urgente gevallen nemen we direct contact op. 

Patch Management - Cybersecurity dienstverlening

Risk Based Patch Management
Wil je meer weten over hoe je je hele fabriek beveiligd tegen cyberaanvallen
en hoe je je Operationele Techniek bijgewerkt houdt?
Download het whitepaper over dit onderwerp of neem contact met ons op.

Whitepaper Risck Based Patch Management
Updating

Hele fabriek

Wij voeren Risk Based Patch Management efficiënt uit voor je hele fabriek. Dus voor al je systemen, ongeacht of wij deze zelf geïnstalleerd hebben en/of onderhouden. Jij hoeft alleen een medewerker aan te wijzen die onze adviezen opvolgt. Zo houden we samen cybercriminelen buiten de deur: nu en in de toekomst. 

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.