Home Solutions & Services Logistieke automatisering Oplossingen ERP Connectivity SupplyChain365 Logistieke App: Werk real-time, mobiel en papierloos Dynamics 365 Business Central!
Werk real-time, mobiel en papierloos Dynamics 365 Business Central!

SupplyChain365 Logistieke App

Real-time, mobiel en papierloos werken met het WMS en TMS in Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC)? Dat kan met de SupplyChain365 mobiele (SaaS) scanoplossing voor Dynamics 365 Business Central. Zo zorg je voor een efficiënt en foutloos proces, en voldoe je aan de steeds strengere eisen van jouw klanten en de wet- en regelgeving. Download de applicatie vanuit de Microsoft Appsource en start direct. Liever eerst advies? Wij helpen je graag.

Microsoft Dynamics 365 Business Central WMS en TMS op de werkvloer

SupplyChain365 is een gestandaardiseerde Software as a Service (SaaS) scanoplossing voor  Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC). Met SupplyChain365 breng je de WMS- en TMS-functionaliteiten van Business Central naar de werkvloer. Alle acties in jouw magazijn worden direct digitaal verwerkt. Dit voorkomt fouten  en administratieve handelingen en verbetert het inzicht in jouw voorraden en orders. Daarnaast wissel je eenvoudig digitaal gegevens uit met je ketenpartners.

Geevers handhelds, PDA’s, voice terminals en draadloos netwerk

Modern cloud platform

SupplyChain365 is volledig beschikbaar in Azure cloud en 100% geïntegreerd met Business Central en Microsoft365 werkplekken. Je koopt geen dure aanschaflicenties, maar rekent af op basis van een flexibele en moderne abonnementsstructuur: per gebruiker of per actie. Kortom, je kunt direct aan de slag, hoeveel medewerkers ook met SupplyChain365 gaan werken en hoe je het ook wilt inzetten. Dure integraties en interfaces tussen applicaties zijn verleden tijd. SupplyChain365 is door Microsoft goedgekeurd en is beschikbaar in de Microsoft Appsource. Je bespaart kosten en profiteert direct van een betrouwbaar IT-landschap.

Industriële mobiele computers

De voordelen van SupplyChain365 op een rij

  • Minder administratieve lasten
  • Minder fouten en tijdrovende controles
  • Real-time inzicht in voorraden en orderstatussen
  • Flexibele inzet van personeel
  • 100% cloud en standaard applicatie
  • Aanvullende modules die van jouw Dynamics Business Central een volwaardig WMS / TMS maken

Aanvullende modules voor WMS / TMS

SupplyChain365 breidt Business Central uit met verschillende modules met specifieke functionaliteiten. Het systeem biedt naast veel standaardfunctionaliteit de mogelijkheid om specifieke, complexe processen te configureren en ondersteunen. Zo maak je van Dynamics een compleet WMS / TMS. Van magazijnbeheer, inclusief serienummers, dragerregistratie en multi-orderpicking tot registratie van inslag, opslag en uitslag, inclusief activity-based costing, per opdrachtgever – ideaal voor de logistieke dienstverlening (3PL) die voorraadbeheer voor derden uitvoeren. En van transportmanagement tot digitale gegevensuitwisseling met ketenpartners.

Standaardoplossing voor jouw logistiek

De kracht van standaardoplossing SupplyChain365 is dat je hem direct kunt gebruiken met Business Central. Toch snappen we dat je graag wilt sparren over hoe je SupplyChain365 optimaal laat aansluiten bij jouw logistieke operatie. Daarvoor staan wij graag voor je klaar.

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.