Home Solutions & Services Logistieke automatisering Oplossingen ERP Connectivity SupplyChain365: Digitale transformatie in de logistiek met Dynamics 365 Business Central!
Digitale transformatie in de logistiek met Dynamics 365 Business Central!

SupplyChain365

Real-time, mobiel en papierloos werken met het WMS en TMS in Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC)? Dat kan met de SupplyChain365 scanoplossing. Zo zorg je voor een efficiënt en foutloos proces, en voldoe je aan de steeds strengere eisen van jouw klanten en de wet- en regelgeving. Download de applicatie vanuit de Microsoft Appsource en start direct. Liever eerst advies? Wij helpen je graag.

Microsoft Dynamics 365 Business Central WMS en TMS op de werkvloer

SupplyChain365 is een gestandaardiseerde Software as a Service (SaaS) scanoplossing voor  Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC). Met SupplyChain365 breng je de WMS- en TMS-functionaliteiten van Business Central naar de werkvloer. Alle acties in jouw magazijn worden direct digitaal verwerkt. Dit voorkomt fouten  en administratieve handelingen en verbetert het inzicht in jouw voorraden en orders. Daarnaast wissel je eenvoudig digitaal gegevens uit met je ketenpartners.

Geevers handhelds, PDA’s, voice terminals en draadloos netwerk

Modern cloud platform

SupplyChain365 is volledig beschikbaar in Azure cloud en 100% geïntegreerd met Business Central en Microsoft365 werkplekken. Je koopt geen dure aanschaflicenties, maar rekent af op basis van een flexibele en moderne abonnementsstructuur: per gebruiker of per actie. Kortom, je kunt direct aan de slag, hoeveel medewerkers ook met SupplyChain365 gaan werken en hoe je het ook wilt inzetten. Dure integraties en interfaces tussen applicaties zijn verleden tijd. SupplyChain365 is door Microsoft goedgekeurd en is beschikbaar in de Microsoft Appsource. Je bespaart kosten en profiteert direct van een betrouwbaar IT-landschap.

Industriële mobiele computers

De voordelen van SupplyChain365 op een rij

  • Minder administratieve lasten
  • Minder fouten en tijdrovende controles
  • Real-time inzicht in voorraden en orderstatussen
  • Flexibele inzet van personeel
  • 100% cloud en standaard applicatie
  • Voegt dragerregistratie en kentenintegratie toe aan Business Central

Dragerregistratie en ketenintegratie

SupplyChain365 breidt Business Central uit met dragerregistratie. Stapel je verschillende artikelen op pallets of rolcontainers? Of boek je ingrediënten of onderdelen af van een bepaalde drager? Dan registreer je die mutaties in één keer met SupplyChain365. Zo weet je altijd real-time wat een drager bevat en hoeveel. En laad je een pallet, rolcontainer of krat in een vrachtwagen? Dan boek je via SupplyChain365 direct alle individuele artikelvoorraden af, wanneer je de drager scant.

Daarnaast biedt SupplyChain365 specifieke functionaliteit voor logistiek dienstverleners (3PL’ers) die voorraadbeheer voor derden uitvoeren. Met de module Collaborate & Exchange wissel je digitaal gegevens uit met je ketenpartners.

Standaardoplossing voor jouw logistiek

De kracht van standaardoplossing SupplyChain365 is dat je hem direct kunt gebruiken met Business Central. Toch snappen we dat je graag wilt sparren over hoe je SupplyChain365 optimaal laat aansluiten bij jouw logistieke operatie. Daarvoor staan wij graag voor je klaar.

Extra functionaliteit: Actemium WMS

Loop je tegen de grenzen aan van de logistieke functionaliteiten van Business Central? Zet dan de volgende stap. Bijvoorbeeld met ons Actemium WMS systeem voor locatiebeheer, dragerregistratie en uitgebreide aansturing van je magazijn.

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.