Home Solutions & Services Logistieke automatisering Oplossingen Identification Labels en Supplies: De juiste specificaties en de juiste prijs!
Altijd labels met de juiste specificaties tegen een goede prijs!

Labels en Supplies

Jouw medewerkers printen en plakken dagelijks veel labels. Zo zijn jouw pallets en zendingen identificeerbaar en traceerbaar. Om jouw processen optimaal te ondersteunen én kosten te beperken, heb je labels nodig die precies passen bij jouw processen en goederenstromen. Wij maken kiezen makkelijk.

De optimale combinatie van printer, label en ribbon

Labels zijn een belangrijk onderdeel van de registratie en aansturing van jouw logistieke processen en goederenstromen. Daarom wil je dat jouw labelprinters en labels precies zijn afgestemd op jouw situatie, eisen en wensen. Wij begeleiden je graag bij de keuzes die je moet maken. Zo ben je verzekerd van de beste labels, een printer die constante uptime en kwaliteit levert en ribbons die optimaal benut worden. Met ons advies voorkom je dat je te veel betaalt voor een overgekwalificeerd label dat je niet nodig hebt. Wel maak je altijd goed scanbare labels met een professionele uitstraling. En je voldoet aan alle regelgeving – bijvoorbeeld op het gebied van lijm in combinatie met voedingsmiddelen.

Label printing

Welk label moet ik hebben?

Om je goed te kunnen adviseren over de beste keuze voor printer, label en ribbon moeten we een aantal zaken van je weten. We hebben daarom een vragenlijst gemaakt. Op basis van je antwoorden nemen we contact met je op en geven we je advies. Spreekt ons advies je aan? Dan regelen we ook de eerste levering.

Makkelijk bijbestellen

Na de eerste levering bestel je nieuwe benodigdheden, zoals labels en printlint, makkelijk bij. Wij leveren zo veel mogelijk standaard labels. Daarom kun je ze ook in kleine hoeveelheden bestellen. Onze levertijd is kort: vaak heb je jouw labels de volgende dag al in huis!

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.