Home Solutions & Services Logistieke automatisering Oplossingen Mobile Computing & Connectivity Warehouse Trolleys: haal je administratie naar de werkvloer!
Haal je administratie naar de werkvloer!

Warehouse Trolleys

Logistiek draait om efficiëntie. Je wilt veel doen in weinig tijd. En in één keer goed. Wanneer je goederen geleverd krijgt of zelf produceert, wil je zo snel mogelijk de juiste labels plakken en partijen op de juiste plek opslaan. Zo houd je overzicht én maak je de ruimte vrij voor de volgende lading. Met een warehousetrolley creëer je een volwaardige werkplek waar je maar wilt.

De juiste informatie op de juiste plek

Goederenontvangst en productie spelen zich meestal af op een andere locatie dan je administratie. Dus lopen je medewerkers veel heen en weer. Dat kost tijd. En als ze handgeschreven papieren gebruiken om de informatie over te brengen naar kantoor, vergroot dit de kans op fouten. Doordat de informatie niet goed leesbaar is, of doordat de situatie verandert voordat ze met de labels terugkomen. Dat vraagt weer om extra controles en herstelwerkzaamheden. Als de fouten al op tijd worden ontdekt.

Een warehouse trolley haalt je administratie naar de werkvloer!

Warehouse trolley als mobiele werkplek

De oplossing? Mobiele werkplekken voor logistiek en productie, in de vorm van warehouse trolleys. Flexibel en compleet uitgerust met alle apparatuur die je nodig hebt. Op een trolley werk je via Android- of Windowstablets of met een desktopcomputer met je ‘volledige’ logistieke applicaties, zoals je ERP-systeem of WMS. Aangevuld met bijvoorbeeld een weegschaal, scanapparatuur of een (label)printer.

Medewerkers maken en printen labels voor ontvangst of verzending direct op de werkvloer. Ze kunnen focussen op één pallet, die vervolgens gelijk naar de juiste plek wordt gebracht. In productie voeren medewerkers met de trolley makkelijk en snel kwaliteitscontroles uit. Bij eventuele afwijkingen kunnen ze meteen ingrijpen. En alle informatie staat altijd real-time in jouw ERP-systeem of WMS. Zo houd jij overzicht.

Een warehouse trolley haalt je administratie naar de werkvloer!

De voordelen van warehouse trolleys op een rij

  • Snel en efficiënt werken, waar je maar wilt
  • Minder fouten, en dus minder controles nodig
  • Altijd real-time overzicht in jouw ERP-systeem of WMS, door directe invoer bij ontvangst of productie
  • Robuust en flexibel: mobiele werkplekken makkelijk aan te passen aan jouw eisen

Warehousetrolleys: flexibele werkplek op maat

Warehousetrolleys bestaan in verschillende uitvoeringen. Voor licht gebruik of juist zeer robuust. En met een standaard of een zware accu – voor gebruik in ploegendiensten. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor een mobiele werkplek dé oplossing is? Dan onderzoeken we graag samen jouw wensen. Zo configureren we de optimale uitvoering voor jouw logistieke processen.

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.