Home Logistieke automatisering Evenementen Inspiratiedagen Robotics & Material Handling
Techniek, applicaties en Integratie

Inspiratiedagen Robotics & Material Handling

Op het gebied van robotisering komt er in een rap tempo veel nieuws bij. Overweeg je de logistieke processen binnen jouw bedrijf te robotiseren of mechaniseren? Dan is het logisch dat je je goed wilt verdiepen. Laat je inspireren en informeren tijdens onze inspiratiedagen Robotics & Material Handling. We praten je graag bij over de laatste trends en ontwikkelingen, technieken en applicaties van robotica en material handling in de wereld van de logistiek. Samen met onze partners organiseren wij vier inspiratiedagen met vele live demo’s. Ben jij erbij?

Ideeën opdoen en uitwisselen

Weten hoe je logistieke processen optimaal realiseert? Hoe je robots en mensen efficiënt en nauw laat samenwerken? Benieuwd naar geautomatiseerde (de-)palletiseersystemen? Of je nu werkt in de productielogistiek, warehousing, distributie, (e-)fulfilment, post en pakkethandling, groothandel of logistiek dienstverlening: bij onze inspiratiedagen ben je aan het juiste adres!

Onze partners en wijzelf vertellen je alles over hoe je robots en automatiseringssystemen integreert in je logistieke bedrijfsprocessen, wat je daarvoor nodig hebt en waar je op moet letten. En als je al veel hebt geautomatiseerd, hoe dat nóg efficiënter kan.

Daarnaast is er op de inspiratiedagen ook genoeg tijd en ruimte om te netwerken met collega’s uit de branche. Na de sessies ontmoet je collega’s en onze partners en leveranciers onder het genot van een hapje en een drankje. Praat na en bespreek de specifieke uitdagingen waar jij tegenaan loopt. We garanderen dat je met een hoop goede ideeën naar huis gaat!

Robotics Event

Programma

13:00 uur | Welkomstwoord Actemium
We trappen de dag af met een korte introductie waarin we onze visie delen op de toepassingen van robots en cobots en material handling.

13:15 uur | Live demo’s – ronde 1
Bekijk nieuwe en bijzondere toepassingen van robots, cobots, vision software en mobiele robots (AGV en AMR)

14:15 uur | Gastspreker over trends en ontwikkelingen in de markt
Onze gastspreker brengt je op de hoogte van de laatste robottrends en -ontwikkelingen, die jouw bedrijfsprocessen naar het volgende niveau tillen.

Gastspreker September: Robert van Ree, logistics designer en mede-eigenaar Servator Group

15:00 uur | Live demo’s – ronde 2

15:45 uur | Klantcasus – door Actemium
We presenteren een casus uit onze praktijk waarin we dieper ingaan op successen, uitdagingen en valkuilen bij het werken met robots in je industriële processen.

16:30 uur | Netwerken
We sluiten af met een borrel. Onze partners en sprekers lopen ook rond, zodat je je prangende vragen nog kwijt kan.

Gastsprekers

In september en oktober hebben we verschillende gastsprekers.

Gastspreker September

Robert van Ree, logistics designer en mede-eigenaar Servator Group

Robert werkt sinds 2001 aan logistieke puzzels en het ontwerpen van (geautomatiseerde) magazijnen door heel Europa. 

Met zijn jarenlange ervaring op gebied van zowel Marketing & Sales, voorraadoptimalisatie  en magazijnontwerp helpt hij om strategie en logistiek beter op elkaar af te stemmen. Innovatie is hierbij een belangrijk speerpunt.

Robert van Ree, logistics designer en mede-eigenaar Servator Group

Gastspreker Oktober

Joep Geurts, senior consultant bij Groenewout

Joep richt zich met name op logistieke haalbaarheidsstudies en ontwerp, tendering en implementatie van logistieke (gemechaniseerde) concepten.

Hij begon zijn carrière bij een leverancier van material handling oplossingen. Hier was hij als sales en simulation engineer verantwoordelijk voor het ontwerp, de haalbaarheid en de verkoop van nieuwe gemechaniseerde material handling systemen. Vervolgens was hij als Lead Outbound Proces Design bij bol.com verantwoordelijk voor het ontwerp en de inrichting van de logistieke processen en systemen.

Groenewout - Joep Geurts

Praktische informatie

Evenement
Inspiratiedagen Robotics & Material Handling – Techniek, Applicaties en Integratie

Datum
Dinsdag 19 september 2023 = GEWEEST
Donderdag 28 september 2023 = VOL
Donderdag 5 oktober 2023 = GEWEEST
Dinsdag 10 oktober 2023

Voor wie?
Iedereen die een volgende stap wil maken met Robotics & Material Handling binnen de (productie-)logistiek

Kosten
Gratis toegang

Aanmelden?

Laat je inspireren en schrijf je direct in voor één van de inspiratiedagen.

Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze experts.

Tot ziens!