Home Logistieke automatisering Evenementen Vakbeurs – ICT & Logistiek 2023: hét platform voor ICT toepassingen en diensten in de logistieke keten
Hét platform voor ICT toepassingen en diensten in de logistieke keten!

Vakbeurs ICT & Logistiek 2023

Vakbeurs ICT & Logistiek is hét jaarlijkse evenement voor logistieke automatisering. Op 8 en 9 november staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van een betere en slimme (digitale) wereld. Waarin bedrijven in de logistieke sector elkaar versterken. Nieuwe ideeën, innovatieve toepassingen en doorbraken in de logistiek – met ICT als ‘enabler’. Actemium is er natuurlijk bij, samen met collega’s van Axians en onze logistieke partners. Kom langs op onze stand en laat je inspireren!De nieuwste ideeën

Collega’s van meerdere Actemium business units uit binnen- en buitenland heten je graag welkom tijdens ICT & Logistiek. Ook vind je op onze stand vertegenwoordigers van onze collega’s van Axians en een aantal van onze partners. 

Samen bundelen we onze krachten om met jou te sparren over een breed scala aan oplossingen – lokaal en internationaal. Kom nieuwe ideeën opdoen en bijpraten over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en branche. Bekijk de nieuwste technologische ontwikkelingen, van mechanisatie en robotisering tot mobile computing en veel meer. Ontdek hoe we samen jouw logistieke uitdagingen aan kunnen gaan en doelstellingen kunnen halen.

Vakbeurs logistiek automatisering
Vakbeurs ICT en Logistiek Logistica
Vakbeurs logistiek automatisering

Axians lezingen

Onze Axians collega’s geven meerdere lezingen over voorraadoptimalisatie, toekomstbestendige IT netwerken en data science & analytics. Wil je deze bijdragen niet missen? Check dan het programma van ICT & Logistiek of kom langs op onze stand, dan praten we je graag bij.

Praktische informatie

Datum
wo 8-11-2023 – do 9-11-2023

Voor wie?
Iedereen die zijn of haar logistieke processen wil verbeteren door automatisering

Kosten
Gratis toegang

Aanmelden?

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten!

Heb je vragen? Bel ons via +31 (0)888 318 100.

Tot ziens!

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.