Home Logistieke automatisering Evenementen World of Technology & Science (WOTS) 2022
Actemium aanwezig op de WOTS
World of Technology & Science (WOTS) 2022

De vakbeurs World of Technology & Science opent haar deuren! Om precies te zijn van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022 is de Jaarbeurs in Utrecht het toneel van de WoTS-beurs.

OVER WOTS
Werelden van technologie en wetenschap komen tijdens WoTS 2022 bij elkaar. De integratie van kwaliteiten is van cruciaal belang voor de bezoekers. De exposanten en de betrokken branches krijgen elk hun eigen identiteit in vijf onderscheidende werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Electronics, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing.
Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

WoTS is in 2014 ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Sinds 1956 wordt HET Instrument georganiseerd en ook de beurzen Aandrijftechniek en Industrial Processing kennen een lange historie. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers.

Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de mogelijkheid in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken.

WELKOM BIJ WORLD OF AUTOMATION
Bezoek de World of Automation, waar we met een grote verscheidenheid aan exposanten een totaalaanbod presenteren binnen de Industriële Automatisering, zowel voor de productie- en de procesindustrie. De deelnemende exposanten tonen hun innovaties, delen kennis en gaan graag met jou in gesprek over jouw vraagstukken.

Daarnaast is er ook een uitgebreid lezingenprogramma en een thema-plein over Waterstof.

Lezingenprogramma Industrial Cyber Security
Je kunt jouw kennis verbreden door een voor jou georganiseerde seminars te bezoeken. Sprekers van gerenommeerde bedrijven zullen hier hun kennis en ervaringen delen over verschillende thema’s als Digitalisering, Food & Beverage, Cyber Security en Waterstof.

Onze industrial cyber security expert Rick Booij zal je tijdens het industrial cyber security lezingenprogramma van de vakbeurs World of Technolgy and Science 2022, het Seminar OT Patchmanagement met een risico-gebaseerde aanpak geven. Tijdens dit seminar leer je de voor- en nadelen van het installeren van updates en hoe je dit het beste kunt aanpakken om zo de cyberweerbaarheid van jouw organisatie te verhogen. Het seminar gratis bij te wonen en is van 13.30 – 13.55 uur op zaal: Expedition.

Waterstofplein
Op het Waterstofplein tonen bedrijven en onderzoeksinstellingen hun innovaties op het vlak van Waterstof. Wat kan er precies met waterstof? Zowel in de toekomst, maar vooral ook nu!

     Praktische informatie 

 

Evenement
WOTS 2022

 

Datum
Di. 27-9 2022  t/m Vrij.30-9-2022

 

 

Voor wie?
Iedereen die werkzaam is in de wereld van automation. 

 

Locatie
Jaarbeurs, Hal 8, stand B020,  Jaarbeursplein, Utrecht

 

Kosten
Gratis toegang

 

Aanmelden?

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten! 

Heb je vragen? Bel ons op +31(0)888318999.

Tot ziens!