Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Actemium verwelkomt RCO Mechatronics
Nieuwe Actemium Business Unit versterkt onze positie in robotisering en mechatronica

Actemium verwelkomt RCO Mechatronics

Logistiek tag corner

RCO Mechatronics wordt Actemium Robotics Tilburg. Daarmee verbreden we onze kennis en expertise op het gebied van mechatronica, robots en cobots. Een uitstekende aanvulling op onze oplossingen in logistieke automatisering. Waarmee we de automatiseringsvragen van onze klanten nóg beter kunnen beantwoorden.

Actemium Robotics Tilburg heeft specialisten in huis in het ontwerp, de ontwikkeling en productie van gestandaardiseerde en klantspecifieke robot- en cobotapplicaties. Zij zijn al twintig jaar actief in de sector en zijn experts in het verplaatsen van materialen en palletiseren met robots.

Dat sluit perfect aan bij onze bestaande oplossingen in logistiek. We zijn blij dat we met onze nieuwe collega’s van Actemium Robotics Tilburg de logistiek van onze opdrachtgevers op nieuwe, passende manieren kunnen automatiseren. Daarom blijven we altijd op zoek naar manieren om ons netwerk van specialisten uit te breiden.

Lees hier het officiële persbericht van VINCI Energies Nederland: VINCI Energies voegt RCO Mechatronics toe aan haar industriële portfolio.

Actemium verwelkomt RCO Mechatronics

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.