Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Een warehouse trolley haalt je administratie naar de werkvloer!
Creëer flexibele en complete mobiele werkplekken met een warehouse trolley

Een warehouse trolley haalt je administratie naar de werkvloer!

Logistiek tag corner

Goederenontvangst en productie spelen zich meestal af op een andere locatie dan je administratie. Dus lopen je medewerkers veel heen en weer. Of werken ze met handgeschreven papieren. Dat kost veel tijd en leidt tot fouten. Gelukkig kan dat ook anders. Met een warehouse trolley creëer je een volledige mobiele werkplek, waar je maar wilt.

De juiste informatie op de juiste plek

Logistiek draait om efficiëntie. Je wilt zo veel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd. En in één keer goed. Wanneer je goederen geleverd krijgt of zelf produceert, wil je zo snel mogelijk partijen inslaan, kwaliteitsinspecties doen en de juiste labels plakken. Zo houd je overzicht én maak je de ruimte vrij voor de volgende lading.

Een warehouse trolley haalt je administratie naar de werkvloer!

Efficiënt werken, zonder fouten

Als medewerkers labels maken op een andere plek dan waar productie plaatsvindt of partijen geleverd worden, dan vergroot dit de kans op fouten. Omdat medewerkers informatie fout kunnen noteren of invoeren. Of omdat de situatie anders is, wanneer ze terugkomen met labels. En als je meerdere labels in een keer print, welke hoort dan bij welke pallet? Deze onzekerheid leidt tot extra controles en herstelwerkzaamheden. Als de fouten al op tijd worden ontdekt.

Webinar over logistieke automatisering gemist?
Heb je een van onze webinars gemist? Geen probleem! Hier kun je al onze webinars (terug)kijken.

Warehouse trolley als mobiele werkplek

De oplossing? Gebruik een warehouse trolley als mobiele werkplek. Flexibel en compleet. Op een trolley werk je via Android- of Windowstablets zowel met je mobiele applicaties als met je ‘volledige’ desktop applicaties, zoals je ERP-systeem of WMS. En je neemt net zo makkelijk andere apparatuur mee. Denk aan een weegschaal, scanapparatuur of een printer. Medewerkers maken en printen labels voor ontvangst of verzending direct op de werkvloer. Ze kunnen focussen op één pallet, die vervolgens gelijk naar de juiste plek wordt gebracht. In productie voeren medewerkers met de trolley makkelijk en snel kwaliteitscontroles uit. Bij eventuele afwijkingen kunnen ze meteen ingrijpen. En alle informatie staat altijd real-time in jouw ERP-systeem of WMS. Zo houd jij overzicht.

Een warehouse trolley haalt je administratie naar de werkvloer!

Trolleys: flexibele werkplek op maat

Warehousetrolleys bestaan in verschillende uitvoeringen. Voor licht gebruik of juist zeer robuust. En met een standaard of een zware accu – voor gebruik in ploegendiensten. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor een mobiele werkplek dé oplossing is? Dan onderzoeken we graag samen jouw wensen. Zoals extra werkbladen, opbergvakken, of een printerlade om gemakkelijker printerrollen te verwisselen. Zo configureren we de optimale uitvoering voor jouw logistieke processen.

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact met ons op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.