Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Extreme Networks neemt Zebra Wireless LAN over
Perfecte aanvulling huidige porfolio

Extreme Networks neemt Zebra Wireless LAN over

Logistiek tag corner

Extreme Networks wil met portfolio uitbreiding één van de grootste spelers worden op het gebied van bedrade en draadloze netwerk oplossingen.

Zebra Wireless LAN wordt Extreme Networks

Extreme Networks wil één van de grootste spelers worden op het gebied van bedrade en draadloze netwerk oplossingen. Extreme Networks neemt daarom Zebra Wireless LAN over. Het Zebra WLAN product portfolio is voor Extreme een perfecte aanvulling op het huidige porfolio van wireless, switching, network management, cloud, analytics en security.

Extreme neemt zowel bestaande klanten, distributeurs, implementatie partners, personeel, service contracten, producten en technologien over van Zebra.

Bestaande klanten: 1 op 1 over

Bestaande service contracten gaan 1 op 1 over van Zebra naar Extreme. Zo is de continuïteit van de wireless omgeving van Zebra klanten geborgd.

Door de overname krijgen bestaande klanten de mogelijkheid om voortaan zowel draadloze als bedrade netwerk componenten bij één fabrikant af te nemen. Zoals access points, WLAN controllers, routers, firewalls en Power over Ethernet (PoE) switches.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.