Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Extreme Networks neemt Zebra Wireless LAN over
Perfecte aanvulling huidige porfolio

Extreme Networks neemt Zebra Wireless LAN over

Logistiek tag corner

Extreme Networks wil met portfolio uitbreiding één van de grootste spelers worden op het gebied van bedrade en draadloze netwerk oplossingen.

Zebra Wireless LAN wordt Extreme Networks

Extreme Networks wil één van de grootste spelers worden op het gebied van bedrade en draadloze netwerk oplossingen. Extreme Networks neemt daarom Zebra Wireless LAN over. Het Zebra WLAN product portfolio is voor Extreme een perfecte aanvulling op het huidige porfolio van wireless, switching, network management, cloud, analytics en security.

Extreme neemt zowel bestaande klanten, distributeurs, implementatie partners, personeel, service contracten, producten en technologien over van Zebra.

Bestaande klanten: 1 op 1 over

Bestaande service contracten gaan 1 op 1 over van Zebra naar Extreme. Zo is de continuïteit van de wireless omgeving van Zebra klanten geborgd.

Door de overname krijgen bestaande klanten de mogelijkheid om voortaan zowel draadloze als bedrade netwerk componenten bij één fabrikant af te nemen. Zoals access points, WLAN controllers, routers, firewalls en Power over Ethernet (PoE) switches.

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.