Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Extreme WiNG VX9000: virtuele WLAN controller
Centraal beheer vanuit server, datacenter of cloud

Extreme WiNG VX9000: virtuele WLAN controller

Logistiek tag corner

Met de WiNG VX9000 virtuele WLAN controller beheer en monitor je centraal jouw draadloze netwerk vanuit jouw virtuele serveromgeving, datacenter of de cloud.

Extreme WiNG VX9000 virtuele WLAN controller

Met een VX9000 WLAN controller van Extreme Networks beheer en monitor je jouw draadloze Wi-Fi netwerk. Je hebt inzicht in gebruik van jouw draadloze netwerk, update firmware van access points en beheert VLANs, gasttoegang en beveiliging van jouw netwerk.

De Extreme WiNG VX9000 is de virtuele WLAN controller van Extreme networks. De VX9000 biedt nog meer functionaliteit dan de bekende fysieke RFS6000 en RFS7000 controllers, en draait volledig als software oplossing in jouw virtuele serveromgeving, datacenter of de cloud.

Schaalbaar van 5 tot 25.000 access points

Met de WiNG VX9000 beheer je één of meerdere vestigingen met enkele tot duizenden access points (AP’s). Met de zero-touch functionaliteit installeer je nieuwe AP’s zonder additionele configuratie. De AP’s kunnen zelf data afhandelen, zonder daarbij van de WLAN controller afhankelijk te zijn. De AP’s gewoon verder zonder verlies van functionaliteit mocht de VX9000  niet beschikbaar of bereikbaar zijn.

Extreme NSight in werking van het WLAN

Met de Extreme NSight module heb je realtime inzicht in de prestaties en gezondheid van jouw draadloze netwerk, analyseer je trends, maak je customized dashboards, ontvang je alerts en doe je trouble shooting. Het ondersteunen van een bedrijfs-kritisch netwerk was nog nooit zo eenvoudig!

Implementatie diensten

Wij helpen je om de VX9000 te implementeren en te integreren in jouw bestaande netwerk en serveromgeving.

Functies

  • Uitgebreid beheersplatform WiNG 5 OS
  • Wireless Firewall
    Snelle en eenvoudige zero-touch installatie van access points
  • Installatie en hosting op virtuele server, in datacenter of in de cloud
  • Hoge betrouwbaarheid door site survivability van access points
  • Schaalbaarheid van  tot 25.0000 access points
  • Extreme NSight Visibility and Analytics Platform

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.