Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs ExtremeCloud IQ: laat je netwerk voor je werken in de cloud
Intelligent netwerkbeheer werkt voor jou!

ExtremeCloud IQ: laat je netwerk voor je werken in de cloud

Logistiek tag corner

Een netwerk dat je eenvoudig kunt aanpassen aan de wisselende behoeftes van jouw organisatie? Beter nog, een netwerk dat voorspelt wat jouw organisatie morgen nodig heeft? En dat zichzelf configureert, onderhoudt, uitbreidt, beveiligt en monitort? ExtremeCloud IQ doet het allemaal voor je. Volledig in de cloud.

Geen software, (bijna) geen hardware

ExtremeCloud IQ is een complete nieuwe oplossing. ExtremeCloud IQ is de (W)LAN controller die je gewend bent, maar dan volledig in de cloud. Je schaft dus geen fysieke of virtuele controller meer aan. Jouw beheeromgeving is altijd up-to-date en beveiligd. En altijd en overal bereikbaar. Zo heb je het beste inzicht, waar je ook bent. En hardware? Heb je ook niet meer nodig. Nou ja, bijna niet…

Extreme Cloud IQ

Plug & play Access Points

De enige hardware die je nog gebruikt zijn fysieke Access Points die zorgen voor de dekking van je draadloze netwerk. Je netwerk uitbreiden? Zet er een nieuw Access Point bij, en ExtremeCloud IQ regelt de rest. Configuratie, updates en beveiliging, jij hoeft je er niet druk om te maken.

De voordelen van cloud managed WLAN

  • Lagere initiële investering
  • Eenvoudig op en afschalen van aantal Access Point licenties
  • Software is altijd up to date
  • Naar behoefte aanschaffen van extra modules
  • Van reactief, naar pro actief beheer en zelfs voorspellingen met Artificial Intelligence (AI) en machine learning
Extreme Cloud IQ

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Zelflerend en voorspellend

ExtremeCloud IQ leert van het netwerkgebruik in jouw organisatie door Machine Learning: het systeem monitort zichzelf. Door Artificial Intelligence technologie gaat het nog een stapje verder, en kan het bottlenecks voorspellen. Zo voorkom je tijdrovende troubleshooting en investeringen in tijdelijke oplossingen.

Abonnementen

ExtremeCloud IQ werkt met verschillende abonnementsmodellen. Je kunt eenvoudig op- en afschalen, wanneer jouw business daarom vraagt. Door het abonnement ben je altijd verzekerd van de nieuwste innovaties en veiligheidsupdates. Zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Hardware van derden

Wil je ook je huidige LAN switches beheren? Ook dat kan met ExtremeCloud IQ binnen hetzelfde platform. Daarnaast biedt ExtremeCloud IQ nu ook ondersteuning voor SD-WAN, AIOps (Artificial Intelligence Operations) en Digital Twins.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.