Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Honeywell Mobility Edge platform: stabiliteit in de mobiele dynamiek
Stabiliteit in de mobiele dynamiek

Honeywell Mobility Edge platform

Logistiek tag corner

Jarenlang was Windows Mobile de standaard voor mobiele apparatuur. Niet heel geavanceerd, maar wel heel stabiel. Technologie staat echter nooit stil. Met de komst van Android komen er steeds meer applicaties en nieuwe technieken die jouw logistiek steeds beter maken. Denk bijvoorbeeld aan moderne apps met volledige touchbediening, sensoren, gyroscoop en camera’s. Uitdaging is wel om de dynamiek van nieuwe apparaten, nieuwe applicaties en nieuwe versies van Android beheersbaar én beveiligd te houden. Het Mobility Edge platform van Honeywell biedt uitkomst.

Mobility Edge platform: daar kun je op bouwen

Het Mobility Edge platform van Honeywell is de nieuwe technische standaard voor alle huidige en toekomstige Honeywell devices. Het bestaat uit een ‘system on a module’ moederbord, Android besturingssysteem, en intelligente softwaretools die optimaal op elkaar zijn afgestemd. Of je nu een pda, polscomputer, telefoon of tablet koopt: alle apparaten hebben dezelfde basis die jarenlang door Honeywell wordt ondersteund.

Snel en veilig up to date

Doordat alle apparaten werken met dezelfde hardware en hetzelfde besturingssysteem werken kan Honeywell jaren lang updates blijven uitbrengen en kun je nieuwe applicaties snel uitrollen, apparaten beter onderhouden en updates soepeler uitvoeren. Je voorkomt beveiligingsproblemen en hacks, vergroot de uptime van jouw mobiele terminals én de productiviteit van je medewerkers.

Vergroot je productiviteit met nieuwe tools

Het Honeywell Mobility Platform komt met allerlei intelligente software tools die je productiviteit vergroten. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om jouw mobiele computers te configureren en beheren, aangepaste toetsenborden te maken, barcodescanners in te stellen en een enterprise browser. Ook krijg je snufjes als een batterij-indicator en ‘find my device’, waarmee je zoekgeraakte apparaten gemakkelijk kunt terugvinden.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.