Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Jouw magazijnmedewerkers COVID-19 proof met Honeywell
DESINFECTIEPROTOCOLLEN EN SOCIAL DISTANCING

Jouw magazijnmedewerkers COVID-19 proof met Honeywell

Logistiek tag corner

Al bijna twee jaar vraagt COVID-19 veel flexibiliteit van jou en de mensen in jouw magazijn. Samen bieden jullie het hoofd aan topdrukte, ondanks steeds veranderende coronamaatregelen. Wat in die tijd niet veranderde is het belang van schoon werken. Honeywells Disinfectant Ready Housings en Device Cleaning Manager maken schoon werken makkelijk. Daarnaast helpen Honeywells mobiele apparaten je medewerkers om afstand te bewaren. Zo loopt jouw team zo min mogelijk risico op besmetting met het coronavirus en kun jij blijven leveren.

Mobiele computers desinfecteren

Het schoonmaken en desinfecteren van mobiele computers is belangrijker dan ooit. Honeywell levert mobiele computers met een behuizing die desinfecteermiddelen goed weerstaat: de Disinfectant Ready Housing. Hiermee lijdt jouw hardware niet onder een streng schoonmaakprotocol. Zo zet je de veiligheid van jouw medewerkers voorop – ze kunnen vertrouwd apparaten uitwisselen. En voorkom je uitval, bijvoorbeeld doordat je teamleden in quarantaine moeten.

Honeywell DRH solutions

Gastwebinar Honeywell gemist?
Bekijk het webinar terug en ontdek hoe je jouw magazijn productief, veilig én gezond houdt.

Schoonmaakprotocollen borgen

Het schoonmaakprotocol borg je makkelijk met de Honeywell device cleaning manager. De device cleaning manager pusht een melding op apparaten die op vaste tijden (ieder uur, iedere dag) of tussen iedere shift schoongemaakt moeten worden. Zodra de medewerker het apparaat heeft gereinigd, bevestigt die de schoonmaakactie. Dit wordt opgeslagen in het onderhoudslogboek.

Eenvoudig 1,5 meter afstand houden

Moeten je medewerkers anderhalve meter afstand tot elkaar houden? Ook hier helpen de Honeywell mobiele apparaten bij. Speciale software geeft jouw medewerkers een melding wanneer ze te dicht bij een ander mobiel apparaat komen. Een handige herinnering aan de 1,5-meterregel.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.