Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Loftware introduceert NiceLabel 10
Nieuwe versie Loftware Nicelabel printsoftware

Loftware introduceert NiceLabel 10

Logistiek tag corner

In november 2021 kwam Loftware NiceLabel 10 op de markt. De nieuwste versie van deze labelprintsoftware bevat een aantal verbeteringen ten opzichte van NiceLabel 2019, zoals meer opties voor werken in de cloud, drivers voor de nieuwste printers, en betere integratie met jouw logistieke software. NiceLabel 10 biedt vertrouwde, state of the art labelprintsoftware om jouw logistieke processen nog inzichtelijker te maken en te verbeteren.

Wat is Loftware NiceLabel?

NiceLabel is software waarmee je labels ontwerpt, print en beheert. Je kunt NiceLabel gebruiken als eenvoudige standalone printapplicatie, of volledig integreren met jouw logistieke bedrijfssoftware en kwaliteits- en validatierichtlijnen.

Nicelabel cloud

De voordelen van NiceLabel 10

Met NiceLabel 10 profiteer je van nieuwe drivers voor de nieuwste printers. En van verbeterde integratie met grote ERP-systemen als Microsoft Dynamics 365 en SAP. Je draait NiceLabel op de server van jouw keuze: in eigen huis, in je eigen datacenter of volledig vanuit de NiceLabel cloud – jij kiest waar je jouw data host. Kies je voor werken in de cloud, dan biedt het vernieuwde NiceLabel Control Center intuïtief labelbeheer en een helder dashboard. En je beheert je printers makkelijk en op afstand met web-based printermanagement.

Webinar over logistieke automatisering gemist?
Heb je een van onze webinars gemist? Geen probleem! Hier kun je al onze webinars (terug)kijken.

Vertrouwde technologie

Natuurlijk kun je met Nicelabel blijven werken op de manier die je gewend bent. Met jouw eigen specifieke labels. Maar Nicelabel biedt ook voorgedefinieerde labellayouts die “out of the box” voldoen aan de geldende standaarden en wet- en regelgeving. Denk aan:

Je maakt ze op maat voor jouw specifieke proces en systemen. 

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.