Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Loftware Nicelabel Cloud: altijd veilig en up-to-date
Een toekomstgerichte basis voor labelprinten

Loftware Nicelabel Cloud: altijd veilig en up-to-date

Logistiek tag corner

Werk jij met labelprintsoftware van Loftware Nicelabel? Dan is de kans groot dat je ooit een (virtuele) server hebt ingericht, of hebt laten inrichten, waar je zelf de applicatie host. Weet jij of die server en de bijbehorende database nog up-to-date en goed beveiligd zijn? En hoe zit dat met updates aan de software zelf? Mogelijk werk je met verouderde versies en loop je een risico. Met Loftware Nicelabel Cloud werk je altijd automatisch met de laatste versie.

Licenties en upgrades

Om Loftware Nicelabel up-to-date te houden zijn regelmatig handmatige upgrades nodig naar de nieuwste versie. Ook het besturingssysteem van de server waarop de applicatie draait, en de bijbehorende database moet je bijhouden.

Het gevolg is dat veel organisaties niet op de laatste versie van Nicelabel draaien. Sterker nog, soms draait zelfs een versie die door Loftware Nicelabel niet langer wordt ondersteund. Dit kan leiden tot onverwachte onderbrekingen in jouw operatie en beveiligingslekken.

Stafa werkt ergonomischer en efficiënter met slim aangestuurde paternosterkasten

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Altijd up-to-date met Loftware Nicelabel Cloud

Met Loftware Nicelabel Cloud zijn handmatige updates en eigen servers verleden tijd. Je werkt direct in de cloud en altijd met de laatste versie. Je hebt geen omkijken meer naar het upgraden en hosten van jouw printapplicatie. Zodat je verzekerd bent van de laatste ontwikkelingen en beveiligingsupdates.

Nicelabel Cloud Essentials

In eerste instantie was Loftware Nicelabel Cloud vooral interessant voor organisaties met een groot aantal printers. Maar sinds kort biedt Loftware ook Nicelabel Cloud Essentials aan. Die versie past uitstekend bij organisaties die Actemium scan- en WMS-oplossingen gebruiken, met daaronder Loftware Nicelabel als basis-printapplicatie. Cloud Essentials biedt de functionaliteiten die je daarvoor nodig hebt.

Benieuwd of Loftware Nicelabel Cloud bij jouw organisatie past? Wij adviseren je graag.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.