Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Loftware Nicelabel verlengt Solution partner status Actemium
Getrainde en gecertificeerde medewerkers

Loftware Nicelabel verlengt Solution partner status Actemium

Logistiek tag corner

Wij mogen onszelf opnieuw Solution partner noemen van Loftware Nicelabel! Dit kwaliteitslabel van Nicelabel geeft aan dat onze adviseurs, en technische en supportmedewerkers getraind en gecertificeerd zijn in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van logistieke automatiseringsoplossingen met Nicelabel producten.

Strategische samenwerking

Als Loftware Solution partner hebben wij korte lijnen met Nicelabel op het gebied van labelprint applicaties. Daardoor ben je verzekerd van de beste producten en ondersteuning.

Loftware NiceLabel Partner Solutions Partner

Betrouwbare partner

Client manager Christiaan Bruins: “Wij hechten grote waarde aan deze Solution partner status. Nicelabel geeft hiermee aan dat wij een betrouwbare partner voor ze zijn. Voordeel voor onze klanten is dat Nicelabel en Actemium hun expertise op het gebied van sales, technologie en marketing bundelen. Dat biedt kansen om samen te groeien en nieuwe oplossingen snel te introduceren en te implementeren. Oplossingen die sterk bijdragen aan de (logistieke) doelen van onze opdrachtgevers.”

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.