Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Nieuw supportmodel biedt duidelijkheid en eerlijkheid
Kies zelf het best passende supportniveau voor jouw logistieke organisatie

Nieuw supportmodel biedt duidelijkheid en eerlijkheid

Logistiek tag corner

Actemium staat voor je klaar als je support nodig hebt voor jouw logistieke automatiseringsoplossingen. Daarover maken we graag heldere afspraken. Zodat voor jou duidelijk is waar je op mag rekenen. En hoeveel je daarvoor betaalt. In het nieuwe supportmodel van Actemium SCE Zevenaar kies je zelf welk supportniveau bij jouw situatie en behoefte past.

Variatie in supportbehoefte

Iedere logistieke organisatie is anders. Waar de ene organisatie zelf een sterke IT-afdeling heeft, is onze kennis voor andere organisaties juist hard nodig. Ook zijn logistieke automatiseringsoplossingen hier meer bedrijfskritisch dan daar. En sommige organisaties lopen graag voorop en voorkomen het liefst problemen, terwijl andere ervoor kiezen om problemen op te lossen zodra ze zich voordoen.

Deze grote variatie in supportbehoeftes zorgde dat wij met onze klanten veel verschillende supportcontracten afsloten. Met als gevolg dat soms onduidelijk was waar jouw organisatie recht op had. En hoe onze support de meeste toegevoegde waarde heeft voor jouw organisatie.

Gestandaardiseerd supportmodel

Om te zorgen dat jij altijd de best passende support krijgt, introduceren we een nieuw supportmodel voor klanten van Actemium SCE Zevenaar. Daarmee krijg jij een eerlijk supportcontract met heldere afspraken en duidelijke verwachtingen. Je kiest zelf het gewenste niveau van support. Voor verschillende categorieën Actemium producten of diensten selecteer je Basic, Advanced of Premium support. Zo bepaal je bijvoorbeeld of je verwacht dat wij bereikbaar zijn en reactief issues oplossen. Of dat je ons proactief wilt laten monitoren en beheren om zo problemen vroeg te signaleren en te voorkomen.

We bespreken ons nieuwe supportmodel met je zodra het tijd is jouw supportcontract te verlengen. Wil je nu al meer weten? Neem dan contact op met jouw client manager of support/delivery manager.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.