Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Nieuwe release: Actemium WMS 8.0
Continu in ontwikkeling!

Nieuwe release: Actemium WMS 8.0

Logistiek tag corner

Ons Actemium Warehouse Management Systeem staat nooit stil. Wij werken continu aan verbeteringen en nieuwe functionaliteit. Actemium WMS 8.0 bevat alle veranderingen, verbeteringen en updates van de afgelopen jaren. Makkelijker te integreren en upgraden. En standaard voorzien van de belangrijkste functionaliteit om jouw logistieke proces te ondersteunen en te verbeteren.

Actemium WMS continu in ontwikkeling

De afgelopen jaren hebben we verschillende kleine en grote functionele en technische verbeteringen doorgevoerd ins ons Actemium WMS. Die verbeteringen hebben we gebundeld in Actemium WMS 8.0.

Denk aan nieuwe functionele toepassingen, zoals:

Actemium WMS Warehouse Management Metrack

Standaardkern gescheiden van maatwerk

Al deze functionaliteiten bevinden zich in de verbeterde standaardkern van Actemium WMS. Die kern kunnen we vanaf nu makkelijker upgraden, omdat maatwerk echt losstaat van de core. Bovendien ontwikkelen we maatwerk buiten de standaardkern sneller en flexibeler dan voorheen.

Betere integratie

Omdat Actemium WMS vaak een spin in het web is, hebben we standaard web-API’s ontwikkeld. Daarmee kunnen externe applicaties, van onszelf of van derde partijen, makkelijk met Actemium WMS praten. Onze nieuwe afleverapp gebruikt die web-API’s bijvoorbeeld al.

Medewerkers werken vaak direct vanaf de werkvloer in het WMS. De clients van Actemium WMS ondersteunen nu daarvoor alle moderne (mobiele) besturingssystemen, zoals Windows 10, Android en iOS.

Ten slotte hebben we verschillende  standaard koppelingen ontwikkeld. Denk aan

Webinar over logistieke automatisering gemist?
Heb je een van onze webinars gemist? Geen probleem! Hier kun je al onze webinars (terug)kijken.

Gebruiksvriendelijk en flexibel

Actemium WMS 8.0 biedt meer configuratieopties dan ooit. Denk aan zonefiltering voor gestuurde verplaatsingen of EAN-locatievalidatie bij orderpicken. De nieuwe PC-manager is sneller door minder en efficiëntere dataoverdracht. Bovendien heeft hij een intuïtievere en productievere GUI dan zijn voorgangers. Ook de import van stamdata vanuit Excel is verbeterd.

Metrack 8: vernieuwd framework

Actemium WMS is gebaseerd op ons Metrack framework. Daarom zijn naast Actemium WMS ook afgeleide oplossingen vernieuwd, zoals Basic LES, Advanced LES, en onze Actemium ordermanager voor orderpicking.

Upgraden naar Actemium WMS 8.0

Wanneer je een relatief oude versie van Actemium WMS draait of veel maatwerk hebt, is een upgrade een goed idee. Zo ben je klaar voor de toekomst en blijf je voortaan profiteren van de laatste ontwikkelingen in de standaardkern.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.