Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Nieuwsflits Actemium WMS: Emballageregistratie
Altijd een sluitende balans zonder gedoe

Nieuwsflits Actemium WMS: Emballageregistratie

Logistiek tag corner

Vrijwel iedereen die goederen verzendt of ontvangt, heeft ermee te maken: emballage. Kratten, pallets, fusten… Ze brengen meestal nogal wat papierwerk en administratie met zich mee. Met de nieuwe functionaliteit voor emballageregistratie in ons Actemium WMS is dat verleden tijd. Je registreert de emballage papierloos en zorgt zo voor een sluitende balans.

Complexe emballage administratie

Je kent het ongetwijfeld. Bij de levering van de door jou bestelde goederen, krijg je ook een stapel pallets of kratten terug, die je tegoed had. Of je ontdekt juist pas een paar weken later dat jouw afnemers je nog emballage verschuldigd zijn…

Emballage direct papierloos registreren

Emballage is vaak een aparte (geld)stroom naast de goederen die in en uit gaan. Vanaf nu kan dat anders. Dankzij de nieuwe functionaliteit voor emballageregistratie in ons Actemium WMS registreer je emballage direct bij goederenontvangst of -verzending. Je koppelt jouw registratie automatisch aan de betreffende leverancier of klant. Zo zorg je op een efficiënte manier voor een sluitende balans, een adequate facturering én voorkom je verrassingen of discussie achteraf.

De voordelen van emballageregistratie op een rijtje

  • Minder papierwerk en administratie
  • Een sluitende balans van emballage voor al jouw leveranciers en klanten
  • Adequate facturatie zonder verrassingen

Bekijk de video

Actemium WMS

Werk jij al met Actemium WMS en is emballageregistratie iets voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij de upgrade naar de nieuwste versie.

Maak je nog geen gebruik van Actemium Warehouse Management Systeem? Het regelt de inslag, opslag uit uitslag van goederen in jouw magazijn. Zodat jouw medewerkers efficiënt, papierloos en foutloos werken. Door periodieke updates en uitbreidingen van de standaard kern ben je met het Actemium WMS altijd up-to-date en klaar voor de toekomst.

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.