Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Nieuwsflits Actemium WMS: Koppeling Transsmart verzendsoftware
Altijd de snelste, beste of goedkoopste verzendmethode

Nieuwsflits Actemium WMS: Koppeling Transsmart verzendsoftware

Logistiek tag corner

Voor elke order opnieuw de juiste vervoerder selecteren, en je zendingen handmatig aanmelden. Dat kost veel tijd. Maar dat hoeft nu niet meer! Het Actemium WMS biedt nu een standaard koppeling met de verzendsoftware van Transsmart. Hierdoor kies je altijd de snelste, beste of goedkoopste verzendmethode en meld je de zendingen automatisch aan.

Standaard out-of-the-box koppeling

Met Transsmart verzendsoftware kies je voor jouw zendingen altijd de snelste, beste of goedkoopste verzendmethode uit meer dan 300 transporteurs wereldwijd.

Ons Actemium WMS biedt nu een standaard “out-of-the-box” koppeling met de Web API van Transsmart. Hierdoor geef je met ons WMS jouw gepickte en verpakte zendingen automatisch door aan Transsmart. Inclusief artikelinformatie, zoals aantallen, gewicht en afmetingen. Na het selecteren van een vervoerder en vervoermethode in Transsmart worden de juiste labels en documentatie geprint en ontvangt het WMS een melding terug. Vervolgens kunnen de zendingen worden verzonden.

Naast de standaard out-of-the-box koppeling kunnen wij op jouw verzoek ook vervoerderspecifieke informatie toevoegen, of CMR-vrachtbriefdocumenten voor de douane uit Transsmart ontvangen.

De voordelen van de koppeling met Transsmart op een rijtje

  • Minder papierwerk en administratie
  • Verpakte orders direct beschikbaar om te verzenden
  • Vervoersadvies op basis van jouw eigen transportcontracten
  • Altijd het juiste label voor de juiste vervoerder, exportdocumentatie en/of klantspecifieke documenten
  • Track & Trace e-mails in eigen huisstijl en taalkeuze

Actemium WMS

Gebruik jij al Actemium WMS en wil je ook het selecteren van vervoerders en het aanmelden van zendingen automatiseren met Transsmart? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij de upgrade naar de nieuwste versie van Actemium WMS.

Maak je nog geen gebruik van Actemium Warehouse Management Systeem? Het regelt de inslag, opslag uit uitslag van goederen in jouw magazijn. Zodat jouw medewerkers efficiënt, papierloos en foutloos werken. Door periodieke updates en uitbreidingen van de standaard kern ben je met het Actemium WMS altijd up-to-date en klaar voor de toekomst.

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.