Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Nieuwsflits Actemium WMS: Registratie van het verpakkingsproces
Foutloze registratie en aanmelding transporteur

Nieuwsflits Actemium WMS: Registratie van het verpakkingsproces

Logistiek tag corner

Orders verzamelen, picken en verzenden – in het Actemium WMS heb je het allemaal goed voor elkaar. Nu registreert en automatiseert Actemium WMS ook de volgende stap: het verpakken van orders en het aanmelden van goederen bij de transporteur. Voor een minder tijdrovend en minder foutgevoelig proces.

Slim verpakken

Hoe zorg je ervoor dat zendingen compleet en juist worden verpakt? Hoe registreer je wat er precies in welke drager zit? En hoe bied je ze aan bij de transporteur? Dankzij onze nieuwe functionaliteit in het Actemium WMS optimaliseer je het verpakkingsproces en de communicatie met de vervoerder of ontvanger.

Aanmelden transporteur of verzendsoftware

Zo toont het WMS een verpakkingslijst met goederen die moeten worden verpakt. Ook geeft het WMS aan of de inhoud per drager moet worden geregistreerd en of de zending moet worden aangemeld bij een transporteur. Je kunt meteen de afmetingen en gewichten van de dragers registreren. Het WMS deelt deze data direct met jouw transporteur of verzendsoftware zoals Transsmart. Helemaal handig: Transsmart zorgt ook dat de juiste verzendlabels automatisch worden aangemaakt en afgedrukt.

De voordelen van verpakkingsregistratie op een rijtje

  • Orders met verschillende artikelen altijd compleet en juist verpakken en versturen
  • Afmetingen en gewichten registreren
  • Minder papierwerk en administratie
  • Automatisch aanmelden verzendsoftware
  • Pakbon en adreslabels printen 
  • Verpakking met inhoud volgen tot aan de klant

Bekijk de video

Actemium WMS

Werk jij al met Actemium WMS en wil je profiteren van de digitale registratie van het verpakkingsproces? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij de upgrade naar de nieuwste versie.

Maak je nog geen gebruik van Actemium Warehouse Management Systeem? Het regelt de inslag, opslag uit uitslag van goederen in jouw magazijn. Zodat jouw medewerkers efficiënt, papierloos en foutloos werken. Door periodieke updates en uitbreidingen van de standaard kern ben je met het Actemium WMS altijd up-to-date en klaar voor de toekomst.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.