Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Nieuwsflits Actemium WMS: Volledige ondersteuning mixed pallets
Bespaar tijd én ruimte

Nieuwsflits Actemium WMS: Volledige ondersteuning mixed pallets

Logistiek tag corner

Krijg je gemixte pallets, kratten, dozen of containers binnen met uiteenlopende artikelen, dan wil je soms kunnen kiezen om die niet handmatig uit te sorteren en apart op te slaan. Actemium WMS biedt jou die keuze. Met ondersteuning voor dragers met gevarieerde inhoud, in jouw volledige logistieke proces. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar ook ruimte!

Dragers met gevarieerde inhoud

Je kent het ongetwijfeld. Je  ontvangt orders met gemixte pallets, kratten, dozen of containers van jouw leverancier. Bijvoorbeeld met verschillende artikelen of verschillende partijen van hetzelfde artikel. Handig om ruimte te besparen tijdens het transport. Maar hoe ga je er mee om in jouw eigen interne logistieke proces?

Bespaar tijd én ruimte

Dankzij de nieuwe functionaliteit voor heterogene dragers in ons Actemium WMS hoef je jouw pallets, bakken, rolcontainers of dozen niet meer uit te sorteren. Je kunt ze zo in jouw magazijn plaatsen en er van picken– en hebt dus ook minder opslag- en sorteerruimte nodig. Wil je ze toch uitsorteren? Dan berekent het WMS een logische looproute en toont het één voor één de locaties waar de artikelen moeten worden geplaatst.

De voordelen van mixed pallets op een rijtje

  • Goederen snel ontvangen en inslaan met digitale vooraankondiging en digitale pakbon
  • Heterogene dragers wegzetten bespaart opslag- en sorteerruimte
  • Loopmeters en -tijd besparen door slimme looproutes voor uitsorteren en inruimen
  • Volledige ondersteuning van ontvangst, tot het inruimen, tellen, inventariseren en uitleveren

Bekijk de video

Actemium WMS

Werk jij al met Actemium WMS en wil je ook volledige ondersteuning van mixed pallets? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij de upgrade naar de nieuwste versie.

Maak je nog geen gebruik van Actemium Warehouse Management Systeem? Het regelt de inslag, opslag uit uitslag van goederen in jouw magazijn. Zodat jouw medewerkers efficiënt, papierloos en foutloos werken. Door periodieke updates en uitbreidingen van de standaard kern ben je met het Actemium WMS altijd up-to-date en klaar voor de toekomst.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.