Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Nieuwsflits: Emballageregistratie in Actemium WMS
Altijd een sluitende balans zonder gedoe

Nieuwsflits: Emballageregistratie in Actemium WMS

Logistiek tag corner

Vrijwel iedereen die goederen verzendt of ontvangt, heeft ermee te maken: emballage. Kratten, pallets, fusten… Ze brengen meestal nogal wat papierwerk en administratie met zich mee. Met de nieuwe functionaliteit voor emballageregistratie in ons Actemium WMS is dat verleden tijd. Je registreert de emballage papierloos en zorgt zo voor een sluitende balans.

Complexe emballage administratie

Je kent het ongetwijfeld. Bij de levering van de door jou bestelde goederen, krijg je ook een stapel pallets of kratten terug, die je tegoed had. Of je ontdekt juist pas een paar weken later dat jouw afnemers je nog emballage verschuldigd zijn…

Emballage direct papierloos registreren

Emballage is vaak een aparte (geld)stroom naast de goederen die in en uit gaan. Vanaf nu kan dat anders. Dankzij de nieuwe functionaliteit voor emballageregistratie in ons Actemium WMS registreer je emballage direct bij goederenontvangst of -verzending. Je koppelt jouw registratie automatisch aan de betreffende leverancier of klant. Zo zorg je op een efficiënte manier voor een sluitende balans, een adequate facturering én voorkom je verrassingen of discussie achteraf.

De voordelen van emballageregistratie op een rijtje

  • Minder papierwerk en administratie
  • Een sluitende balans van emballage voor al jouw leveranciers en klanten
  • Adequate facturatie zonder verrassingen

Bekijk de video

Actemium WMS

Werk jij al met Actemium WMS en is emballageregistratie iets voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij de upgrade naar de nieuwste versie. Maak je nog geen gebruik van Actemium Warehouse Management Systeem? Het regelt de inslag, opslag uit uitslag van goederen in jouw magazijn. Zodat jouw medewerkers efficiënt, papierloos en foutloos werken. Door periodieke updates en uitbreidingen van de standaard kern ben je met het Actemium WMS altijd up-to-date en klaar voor de toekomst.

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact met ons op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.