Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Vocollect Rapidstart: snel aan de slag met voice
Inwerken én trainen

Vocollect Rapidstart: snel aan de slag met voice

Logistiek tag corner

Met Vocollect Voice werken je medewerkers via spraak tijdens het orderpicken. Vocollect Voice gebruikt persoonlijke stemprofielen voor optimale spraakherkenning. Zo’n stemprofiel trainen medewerkers zelf. Met Vocollect Rapidstart benut je die trainingstijd direct om medewerkers in te werken of andere instructies te geven.

Inwerken en trainen

Nieuwe medewerkers moet je wegwijs maken in jouw organisatie. Wat zijn bijvoorbeeld de veiligheidsinstructies en de stapelinstructies voor orders? Huidige medewerkers wil je soms nieuwe werkwijzen of processen aanleren.

Normaal gesproken investeert een ervaren kracht tijd in de instructies. Tijd die niet kan worden gebruikt voor het dagelijkse werk. Met Vocollect Rapidstart maak je applicaties om medewerkers instrueren.

Persoonlijk stemprofiel

Tijdens het volgen van de virtuele instructies traint een medewerker direct zijn persoonlijke stemprofiel voor Vocollect Voice. Dat persoonlijke stemprofiel zorgt voor de meest betrouwbare spraakherkenning tijdens het orderpicken.

De voordelen van Rapidstart

Je slaat met Vocollect Rapidstart dus twee vliegen in één klap. Je (nieuwe) medewerkers leren de Vocollect apparatuur en jouw organisatie kennen. Daarvoor is relatief weinig tijd nodig van een ervaren medewerker. Daarnaast ontwikkelt de medewerkers direct zijn persoonlijk stemprofiel. Na het afronden van de virtuele introductie zijn de medewerker en het systeem dus klaar voor de start.

Bovendien kun je de instructies eindeloos hergebruiken. Handig als het verloop groot is, of wanneer je veel tijdelijke krachten inzet. Verder volg je de voortgang van de training van je (nieuwe) medewerkers op afstand via je smartphone of tablet. Kortom, Vocollect Rapidstart helpt jou en je medewerkers om kostbare tijd optimaal te benutten.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.