Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Wat kun je allemaal met SOTI Mobile Device Management software?
Bespaar tijd én geld met de inrichting van jouw mobiele apparaten!

Wat kun je allemaal met SOTI Mobile Device Management software?

Logistiek tag corner

Als onderdeel van onze Mobile Device Management (MDM)-oplossingen werken we veel met SOTI-software. Actemium assisteert klanten op afstand en zorgt voor de nieuwste en beste functionaliteiten op hun mobiele bedrijfsapparaten. Maar wat kan SOTI nog meer? En wat kun je zelf met deze MDM-omgeving? Lees wat deze slimme oplossing jouw IT organisatie kan opleveren.

Ondersteuning op afstand

SOTI Enterprise Mobility-software draait bij veel van onze klanten als onderdeel van onze Mobile Device Management-oplossing. Waarschijnlijk ook bij jou. Met SOTI schermen we het besturingssysteem af van de industriële mobiele apparaten van jouw medewerkers, en updaten we firmware en applicaties. Als het nodig is, kijken we mee en assisteren we gebruikers op afstand. Zo houden we de applicaties in jouw magazijn, fabriek en buitendienst up-to-date én in de lucht.

Maar SOTI biedt nog veel meer mogelijkheden. Functies die jij kunt inzetten om jouw IT-strategie en -processen te ondersteunen.

Waterman Onions gaat voor meer overzicht met digitale productielogistiek

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

Levenscyclus beheren

SOTI MobiControl ondersteunt alle mobiele en vaste besturingssystemen, zoals iOS, Android en Windows. Via één simpele omgeving houd je de controle. Maar goed ook, want deze wereld staat nooit stil.

De software stelt je in staat om de hele levenscyclus van elk apparaat, eindpunt of besturingssysteem waar een medewerker mee werkt te beheren; van het moment dat hij of zij in dienst treedt, tot het moment dat de medewerker vertrekt. Dat gaat niet alleen om industriële handhelds, maar ook om zakelijke telefoons, laptops, pc’s in productie, tablets, privé-apparaten en zelfs labelprinters.

Je kunt met SOTI bijvoorbeeld zakelijke- en privé-apps van elkaar scheiden, data op afstand wissen en vergrendelen en applicaties monitoren om problemen te voorkomen. Zo genieten gebruikers van optimale uptime, en borg en beveilig je gevoelige data binnen jouw organisatie.

De SOTI server draait bij jou, bij Actemium of in de cloud.

Wat heeft jouw organisatie nog meer nodig?

En SOTI kan nóg meer. Zo heb je SOTI XSight, een business intelligence-oplossing. Deze levert kant-en-klare analyses en waardevolle informatie over app-, data-, netwerk- en locatiegebruik.

Of je gebruikt SOTI Connect; een oplossing die volledig levenscyclusbeheer biedt aan IoT-apparaten binnen jouw organisatie. Denk aan brandmelders, slimme camera’s en printers. De flexibele, data-gestuurde bouw ondersteunt en beheert jouw apparaten snel en makkelijk. Zo verkort je de implementatietijd van IoT-initiatieven.

Waterman Onions gaat voor meer overzicht met digitale productielogistiek

Tijd en geld besparen

Langer verhaal kort: met SOTI kun je de productiviteit van jouw werknemers verbeteren, terwijl je er zelf minder tijd (en dus geld) aan kwijt bent. Ook heb je volledige controle over al jouw apparaten en zijn ze altijd voorzien van de laatste veiligheidsupdates. Bovendien zorg je ervoor dat jouw bedrijfsdata niet op straat komt te liggen.

Dus: maak je optimaal gebruik van SOTI-software? Dan bespaart het je tijd én geld!

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.