Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Wavelink Velocity: Moderne grafische schil voor jouw legacy scanapplicaties
Touchbediening voor een nieuwe generatie

Wavelink Velocity: Moderne grafische schil voor jouw legacy scanapplicaties

Logistiek tag corner

Je hoeft je smartphone er maar bij te pakken en je weet: touchbediening is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook in logistieke toepassingen heeft ‘touch’ de toekomst. Daarom zetten wij jouw bestaande telnet- en webapplicaties voor Windows Mobile om naar touchvriendelijke Android apps. Zodat je ook met jouw huidige applicatie klaar bent voor een nieuwe generatie mobiele computers en een nieuwe generatie orderpickers. Je kunt weer jaren vooruit!

Continuïteit en veiligheid, op intuïtie

Mobiele computers die gebruikmaken van Windows Mobile en toetsenborden zijn steeds lastiger te verkrijgen. Bovendien is windows Mobile end of support. Daardoor is de veiligheid niet meer zeker. Door over te stappen op naar moderne touch applicaties op Android, borg je de veiligheid en continuïteit van jouw logistieke processen. Daar komt bij dat werken met touch veel intuïtiever is en dus tijd bespaart – ook bij het inwerken van personeel! Jouw medewerkers werken makkelijker met de applicaties, navigeren sneller door de menu’s en geven data sneller en betrouwbaarder in.

Update zonder upgrade

Wij zetten jouw bestaande telnet en webapplicaties voor Windows Mobile om naar touchvriendelijke Android apps. Daarvoor gebruiken we de standaard software tool Wavelink Velocity, ook bekend als All-Touch TE. En het mooie is: je hoeft jouw mobiele applicatie (zoals SAP console) of ERP niet te upgraden! Je kunt binnen jouw huidige systemen en applicaties overstappen op touch. Dat noemen we nog eens een update!

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.