Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Zebra Intelligent Edge Solutions: voor het slimme magazijn van de toekomst

Zebra Intelligent Edge Solutions maken jouw magazijn "smart"

Logistiek tag corner

Zebra was al voorloper in de logistieke automatisering met hardware zoals barcodescanners en mobiele computers waarmee jouw medewerkers papierloos en digitaal kunnen werken. Nu voegt Zebra daar Intelligent Edge Solutions aan toe: een pakket aan hardware en software oplossingen voor het slimme magazijn van de toekomst. Science fiction? Nee hoor, veel is vandaag al mogelijk!

Smart workers, smart warehouse

Zebra levert nog steeds moderne scanapparatuur waar je jouw medewerkers mee kan uitrusten. Denk aan slimme brillen voor orderpickers, of wearable scanners met Android. Maar Zebra levert nu ook oplossingen om jouw magazijn slim te maken, zoals sensoren, tags en camera’s. Daarmee volg je bijvoorbeeld goederenbewegingen of lokaliseer je personen. En wat denk je van robots en cobots, die automatisch je voorraad kunnen tellen?

Een streepje voor met Zebra software

Zebra biedt niet alleen hardware voor jouw slimme magazijn, maar ook uiteenlopende, intelligente softwareoplossingen. Loop bijvoorbeeld voorop met beeld- en objectherkenning, om schappen makkelijker te inventariseren of vrachtwagens beter te beladen. Of gebruik slimme tools om je medewerkers op verschillende apparaten te verbinden, door middel van spraak of chat via een beveiligde connectie. Werk met Big Data- en Prescriptive Analytics-oplossingen, en operationeel management tools voor bijvoorbeeld apparaatbeheer. Of voeg een augmented reality laag toe aan jouw huidige WMS: geen risicovolle vervanging, maar een add-on die jouw WMS direct klaarmaakt voor de toekomst.

Wat kan Zebra voor jou doen?

Het portfolio van Zebra is dus breed. Zo breed dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je om de beste oplossingen te kiezen. We analyseren jouw vraagstuk en adviseren een passende oplossing. Gebaseerd op één van de Zebra Intelligent Edge Solutions, als die het beste past bij jouw uitdaging.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.