Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Zebra LifeGuard for Android: houdt Android beheersbaar én veilig
Levenscyclus van soms 5 jaar of meer

Zebra LifeGuard for Android: houdt Android beheersbaar én veilig

Logistiek tag corner

De ontwikkelingen op het gebied van mobile computing volgen elkaar steeds sneller op. Hoe hou je Android beheersbaar en veilig in de dynamiek van nieuwe product-introducties, applicaties, beveiligingsproblemen en updates van het Android besturingssysteem? Zebra LifeGuard™ voor Android™ biedt uitkomst.

Zebra LifeGuard voor Android

Als fabrikanten van telefoons en tablets een nieuw apparaat introduceren, stoppen ze meestal vrij snel met de technische ondersteuning en beveiliging van oudere types. Terwijl de ontwikkelingen op het gebied van functionaliteit en beveiligingsrisico’s juist steeds sneller gaan. Hoe houdt je jouw apparaten tóch up to date gedurende de totale levenscyclus van soms wel 5 jaar of meer? Met Zebra LifeGuard voor Android. Daarmee verleng je de levenscyclus van Android op mobiele computers én verlaag je de kosten.

Frequente updates

LifeGuard biedt je uitgebreide beveiligingsondersteuning en voorspelbare periodieke beveiligingsupdates. De frequente updates verbeteren jouw veiligheid. Met LifeGuard rol je ze eenvoudig uit. Lokaal, of op afstand via Enterprise Mobility Management. Zo voorkomt beveiligingsproblemen en hacks, vergroot je de uptime van jouw mobiele terminals én de productiviteit van jouw medewerkers.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.