Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Zebra versterkt portfolio mobiele computers met Xplore tablets
Betere verkrijgbaarheid en snellere reparatieafhandeling

Zebra versterkt portfolio mobiele computers met Xplore tablets

Logistiek tag corner

Zebra ontwikkelt robuuste en industriële mobiele computers, zoals handhelds, PDA’s en tablets. Onlangs heeft Zebra Xplore overgenomen, en daarmee haar portfolio verder uitgebreid. Voor jou betekent dat: betere verkrijgbaarheid en snellere reparatieafhandeling!

Xplore tablets

Xplore technologies is een Amerikaanse fabrikant van robuuste en industriële tablets voor gebruik in logistiek, productie en buitendienst. De tablets zijn van hoge kwaliteit en erg gewild. Helaas had Xplore tot voor kort geen lokale distributeurs. Daardoor lieten de verkrijgbaarheid en reparatietijden te wensen over. Nu Xplore is overgenomen door Zebra Technologies profiteer je van uniformiteit in servicecontracten, een snellere reparatie-afhandeling, betere verkrijgbaarheid en kortere levertijden!

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.