Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Zebra VisibilityIQ: combineert Mobile Device Management data tot een compleet plaatje
Ga voor datagedreven mobile device management met VisibilityIQ

Zebra VisibilityIQ: combineert Mobile Device Management data tot een compleet plaatje

Logistiek tag corner

Met een goede tool voor mobile device management (MDM) beheer je jouw mobiele apparaten op afstand. Zodat jouw medewerkers altijd efficiënt kunnen werken. En jouw organisatie beschermd wordt door de laatste beveiligingsupdates. MDM wordt nog krachtiger als je meer inzicht toevoegt. Bijvoorbeeld in de levenscyclus van je apparaten, het dagelijks gebruik en risico’s op diefstal. Dat kan met Zebra Visibility IQ.

Wat is VisibilityIQ?

Het VisibilityIQ platform combineert inzicht met beheer. In één helder overzicht zie je de status van al jouw mobiele apparaten. Je beheert ze eenvoudig op afstand met een Zebra MDM-tool of jouw bestaande MDM-software van een andere leverancier, die wordt geïntegreerd in VisibilityIQ.
Omdat VisibilityIQ data uit verschillende bronnen gebruikt, krijg jij een compleet plaatje. Zo monitor je het gebruik en regel je beveiliging en updates. Je volgt reparaties en krijgt inzicht in verlies en diefstal. Je meet de kwaliteit van de verbinding met je netwerk en ziet de oplaadstatus van je apparaten.

Meer inzicht, betere keuzes

VisibilityIQ helpt je om tijdig actie te ondernemen. Je neemt dagelijks de juiste operationele beslissingen, bijvoorbeeld om te voorkomen dat jouw medewerkers halverwege hun dienst van batterij moeten wisselen. En je maakt op tijd de beste strategische keuzes, zoals het vervangen of (tijdelijk) aanvullen van jouw mobiele apparaten om pieken in het gebruik aan te kunnen.

Datagedreven werken

VisbilityIQ verzamelt historische data over jouw apparaten en gebruikt predictive analytics technologie om voorspellingen te doen over de toekomst. Op basis daarvan pak jij problemen aan voordat ze ontstaan. Door datagedreven te werken zorg je dat jouw logistiek soepel blijft draaien.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.