Home Segmenten Factory of the future
Met steeds meer bedrijfszekerheid produceren!

Factory of the future

Een geleidelijke evolutie van innovatie

De ‘Factory of the future’ is niet een ontwikkeling die er van de ene op de andere dag zal zijn, maar een evolutie waar industriële systemen, ICT- enabled manufacturing en high performance manufacturing elkaar meer en meer gaan versterken. Dit alles binnen een context waar ook oog is voor duurzaamheid.

Industrie van de toekomst is ontstaan uit de combinatie van verschillende factoren: het veranderen van technologie toegepast op de industriële sector samen met de veranderende eisen van de klant en productieprocessen.

Nieuwe technologieën

Actemium onderzoekt dan ook (samen met andere bedrijven uit het VINCI-netwerk) continu de mogelijkheden en toepasbaarheid van nieuwe technologieën zoals bijvoorbeeld Smart Glasses, Big Data for industry, 3D Sensors, Spierreflex armband, 3D Printing, Cobotics, Mobile Robots en Beacon technologie.

Bekijk voor meer informatie onze internationale site Smart Industry.

Meer informatie over onze innovaties binnen uw organisatie

Wij zijn bereid de beschikbare innovaties in jouw context te plaatsen en zo met jou een roadmap voor de toekomst te ontwikkelen.

Stel daarom hier jouw vraag. Of bel ons op +31(0)888 318 999.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor jou uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.