Home Feed Klantverhalen Premier Nutrition integratie van ERP tot en met procesbesturing

Premier Nutrition integratie van ERP tot en met procesbesturing

Feed tag corner

Actemium bundelt haar krachten binnen het netwerk om te voldoen aan de verwachtingen van de partner. Gedurende het project neemt Actemium een centrale rol aan. Het project bestaat uit een compleet automatiseringsplatform voor de productielocatie. 

Compleet automatiseringsplatform

Het project bestaat uit een compleet automatiseringsplatform voor de productielocatie met de volgende oplossingen die worden geleverd door Actemium:

Systemen en oplossingen

Actemium levert een volledig geïntegreerde oplossing. Dit betekent dat er een complete integratie plaats vindt vanaf ERP tot aan de procesbesturing. De oplossing verzorgt de overdracht van informatie, productie aansturing en registratie van grondstoffen tot eindproducten (Track & Trace). Alle disciplines worden in huis ontwikkeld. De multidisciplinaire samenwerking zorgt voor een geïntegreerde oplossing met voor de klant slechts één centraal aanspreekpunt.

De oplossing wordt aangeboden onder de naam Titanium. Titanium is een oplossing waarbij gebruik wordt gemaakt van standaarden binnen de industrie op het gebied van procesautomatisering. Daarnaast wordt de oplossing uitgebreid met domeinspecifieke applicaties.

De procesautomatisering is op basis van Siemens voor procescontrol en procesvisualisatie, maar andere software omgevingen, zoals Rockwell, worden ook ondersteund. De overige disciplines zijn oplossingen die domeinspecifiek zijn ontwikkeld in de afgelopen 20 jaar gericht op productie van veevoeding. Dit is zowel voor feed, premix, petfood, aquafeed als overige gerelateerde processen in de agri-business.

Strategisch Partnerschap

Actemium streeft een strategisch partnerschap na met haar klanten. Miguel Costa Gonzalez, client manager Actemium: “Doordat wij onze krachten bundelen, kunnen we de multinationale organisatie een oplossing bieden, waarmee de klant in staat is het productieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.” De kracht van de oplossing en organisatie zorgt ervoor dat er een standaard opgebouwd kan worden. Hierdoor kan een multinational als Premier Nutrition op meerdere locaties wereldwijd dezelfde implementatie en uitvoering borgen. Dit draagt bij aan een proces van continue verbetering en een reductie van de total cost of ownership.

“Met het strategische partnerschap ondersteunen we Premier Nutrition met het structureren van de productielocatie en productieprocessen. We vonden een partner met dezelfde visie. Een partner die past bij onze cultuur,” aldus Miguel Costa Gonzalez. Wederzijds vertrouwen tussen de partijen en nauwe betrokkenheid dragen bij aan een langdurige relatie.

Premier Nutrition

Premier Nutrition is onderdeel van AB Agri Community of Businesses. Het bedrijf bedient vijf marktsegmenten in het leveren van premixen en ingrediënten voor diervoeders. De organisatie is actief op drie verschillende continenten. AB Agri is een unieke groep van vooraanstaande landbouwbedrijven die actief zijn in de voedselvoorzieningsketen. Daarnaast maakt AB Agri deel uit van Associated British Foods plc (ABF). ABF is een internationale onderneming voor voeding, ingrediënten en retail met een omzet van £ 153,4 miljard en meer dan 1330.000 werknemers in 50 landen.

Nieuwsgierig naar specifieke oplossingen binnen je productieomgeving?
Neem contact op met:
Rob Buiks
Client Manager - Eindhoven
[javascript protected email address]
+31 (0)6 25 73 46 71
Miguel Costa Gonzalez
Client Manager - Eindhoven
[javascript protected email address]
+31 (0)6 24 56 36 87
of gebruik het onderstaande contactformulier