Home Segmenten Pharmacy
KWALITEIT IS DE ENIGE STANDAARD!

Pharmacy

Binnen de farmaceutische industrie is kwaliteit de enige standaard. Met meer dan twintig jaar ervaring én de grootste multinationals als klant, zijn we de industriële farmaceutische specialist van Nederland. Actemium helpt je feilloos vooruit bij de technische inrichting van jouw farmaceutische processen, (GMP)wetgeving, testprotocollen en veiligheid.

Kennis van en ervaring in de farmaceutische industrie

De farmaceutische productiebedrijven richten zich de laatste jaren weer meer op hun ‘core business’. Het produceren van medicijnen, maar ook het ontwikkelen van nieuwe medicijnen is weer prioriteit nummer één. Daarmee levert de farmacie een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van mens en dier.
Modificatie van bestaande installaties is nodig om de productie van nieuwe producten mogelijk te maken. Maar ook om een hogere efficiency te behalen uit het bestaande productieproces en om in compliance te zijn met de laatste regelgeving. Het optimaal inzetten van de bestaande productielocaties (het zogenaamde Asset Management) wordt hierbij steeds belangrijker. Je zult je afvragen hoe je die nieuwe producten kunt maken met de huidige installaties. Of hoe je jouw productie-efficiëntie vergroot? Moet jouw verouderde systeem vervangen worden en wat zijn daar de consequenties van? Voldoet jouw productieproces wel aan alle regelgeving? En hoe houd je jouw installaties in gevalideerde staat?

Onze specialisten zijn thuis in de farmacie. Zij kennen de biotechnologische en chemische processen voor productie. Ook hebben zij ervaring met diverse (clean) utilities. Denk hierbij aan:

  • Generatie en distributie van clean utilities
  • Opslag in bulktanks van grondstoffen en gereed product.
  • Productie van API’s via biotechnologische processen
  • Productie van API’s via chemische processen
  • Secundaire productieformulatie voor vloeistoffen en tabletten
  • Verpakking en opslag van medicijnen
  • GMP-monitoring van cleanrooms en productopslag

Of het nu gaat om consultancy, ontwerp, engineering, bouw, validatie of onderhoud van jouw technische installaties;  je kunt bij Actemium terecht. Samen met onze partner Smink Group kunnen wij ook ‘turn-key’-projectoplossingen bieden.

Ideeën uitwisselen
Nieuwsgierig naar specifieke oplossingen binnen je productieomgeving?
Onze clientmanagers denken graag met je mee.

We zijn benieuwd naar je volgende stap en denken er graag over mee!

Stel je vraag via het formulier of neem contact op met een van onze experts

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bart Verburg
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 54 38 48 62